Sa nu treci nepasator pe langa lucrurile esentiale ale vietii





  Sa nu treci pe langa lucrurile esentiale ale vietii, fara sa le bagi in seama, caci in felul acesta iti scapa toata bucuria si stralucirea vietii.
  De cate ori in viata voastra ati putut face alegeri? ... alegeri libere, nu impuse de situatii, sau ca asa este viata?
  Aveti nevoie de o introspectie in voi sa vedeti de cate ori ati fost cu adevarat liberi sa alegeti ceva pentru voi, ceva ce va face placere, liberi si neconstransi de nimic. 
Trebuie sa fiti constienti ca nu puteti lasa ca toata viata sa nu aveti libertatea de a alege ce va doriti....caci acesta chiar este un pacat in fata lui Dumnezeu, caci asta inseamna ca irositi viata pe care el v-a daruit, ca nesocotiti toata puterea pe care el v-a dat-o.
   Aveti nevoie de mult discernamant  pentru a aprecia la adevarata voloare tot ce iese in calea vietii voastre. Nimic nu este intamplator. Totul are un rost si sunteti pusi in fata unor teste, unor lectii ale sufletului.  Cu cat reactiile voastre, pe care le aveti in fata situatiilor ivite, sunt tot mai mult dovada intelepciunii voastre, cu atat viata va fi tot mai lina si fara probleme.
  Categoric sunt situatii multe unde nu puteti alege, mergeti cu valul, dar totusi sa nu acceptati chiar intreaga situatie asa cum vine, mai adaugati si de la voi ceva din dorintele voastre, pentru ca situatia devine de neacceptat uneori, sau greu de dus.
   
 Un lucru esential in viata omului este modul in care el raspunde la intamplarile vietii, reactia pe care o are fata de tot ce-l inconjoara, intelegerea pe care o are fata de lumea din jur si semenii sai .
  Intelepciunea este necesara cand faceti alegeri, discernantul la fel, dar trebuie sa tineti cont si de  instinctele voastre. Fiecare lucru sau fiinta, are insemnatatea sau valoarea pe care voi singuri i-o dati. Lucrurile esentiale ale vietii sunt in functie de gradul de constiinta al fiecaruia.  
  Cu cat constiinta creste, cu atat se schimba scara volorilor, importanta lucrurilor, a evenimentelor, intr-un cuvant vedeti viata cu alti ochi cu cat intelepciunea omului creste.
  
 Un alt lucru esential in viata ta , este sa traiesti in bucurie si recunostinta fata de Dumnezeu, pentru fiecare zi , pentru tot ce iti scoate in calea vietii , caci nimic nu este intamplator.
 Schimba-ti felul de a privi viata si  vei putea deschide  portile unui influx de energii pozitive si creatoare in intreaga ta fiinta.
  E deajuns sa lasi iubirea  sa  inunde totul si vei cunoaste pacea care intrece orice inchipuire. Asculta-ti intuitia si fii gata sa-ti asculti inima.  
  Iti va fi apoi atat de simplu sa intelegi  ce este esential in viata pe care o ai.

Fii binecuvantat


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu