FINALUL E IN MANA TA

 

Traim in iluzie, adica ce vedem in jur nu este prea real, este un joc macabru al tuturor la gramada, iar noi ne iluzionam uneori ca vine ceva de bine. Acest bine nu va veni singur, nu il va aduce nimeni. Nici Dumnezeu cu ingerii sai nu ne vor  aduce acest bine  nemeritat, caci Legea Divina este alta.   Motivul vietii omului pe pamant tocmai acesta este; ca omul in uitarea sa, sa “deschida ochii”, sa-si creasca constiinta pentru a putea sa inteleaga si sa vada cu adevarat ce traieste si cum traieste, sa pretuiasca si sa invete sa faca alegeri.

Atata timp cat tu esti multumit de ceea ce traiesti si consideri  ca trebuie sa stai in turma  facand ce face si cel de langa tine fara a gandi, inseamna ca te multumesti sa traiesti din instinct fara constiinta, si sa fii la comanda altuia care sa dicteze ce sa faci , cum sa faci , cum sa mananci , cum sa te rogi, cum sa te inchini, cui sa te inchini, cum sa muncesti , cat sa muncesti , cat sa ai, cum sa traiesti , cum sa te imbraci.... adica sluga!

Daca ai gandi macar o secunda si ti-ai dori sa “deschizi ochii”, ai intelege dintr-o privire ca esti condus dupa placul unui “pastor” pamantean, care nu-si urmareste decat interesul personal, fara sa-i pese de lume.

Dumnezeu ti-a dat viata aici si ti-a dat si liber arbitru (puterea de-a alege) tocmai ca tu, sufletul tau, sa inteleaga ca traiul fara constiinta este cumplit de greu,… ca omul fara constiinta nu simte bucuria divina in inima sa,… sa inteleaga omul ca Dumnezeu  il vrea drept, in picioare nu tarandu-se umil, il vrea cu personalitate, cinstit, curat si  iubitor , hotarat si tare ca o stanca in credinta sa. Nu ti-a dat viata aici ca sa inveti sa te tarasti si sa te umilesti cersind te miri ce pe la temple si icoane, caci El , (ca orice parinte iubitor) , nu vrea ca un copil al sau sa traiasca in postura de cersetor. Deasta ti-a si dat puterea de-a alege si de ati croi viata dupa cum doresti. Daca te voia docil,  nu iti dadea aceasta putere.

 Daca vrei sa-l venerezi  pe Dumnezeu, ridicate si TRAIESTE CUM TREBUIE, demn, dupa legile sale. Cresteti constiinta , deschide ochii si ai sa  intelegi  si tu singur, ca acesta este adevarul pe care ti-l spun si eu.  Asta isi doreste Dumnezeu de la noi oamenii. Sa evoluam !

Ne-a dat viata aici ca sa invatam din experientele de aici, sa invatam ca traind fara iubire este o gresala si ne pedepsim singuri ,  sa invatam ca blandetea si mangaierea altuia este hrana pentru sufletul nostru, sa invatam ca cu cat daruiesti mai mult , cu atat esti mai bogat, sa invatam ca daca faci un rau celui de langa tine, raul se va intoarce la tine si iti faci rau tie insati si totodata si intregului, sa invatam ca traind fiecare pentru el este o gresala caci fiecare din noi este o particica dintr-un MARE INTREG, suntem un TOT si venim din aceisi SURSA. 

Intr-un cuvat, am venit aici  sa invatam sa fim frumosi si luminosi cand suntem inconjurati de cel mai greu intuneric in jur…sa invatam sa pretuim lumina  si sa ne-o dorim caci pacea si fericirea de la ea vin.

Nimic , absolut nimic nu este imtamplator. Ce se manifesta in fata ta, in afara voastra , este adanc in voi in inima voastra.  Viata pe care o traiti fiecare dintre voi, este oglinda sufletului vostru. Universul creat de Dumnezeu este perfect si nu scapa nici o imperfectiune. Sa nu va ganditi ca pacaliti pe cineva caci va pacaliti doar pe voi insiva. Daca vreti sa traiti ca si pana acum in nestire si in turma …..  e alegerea voastra si pe care nu o incalca nici ingerii. 

Trebuie sa intelegeti insa, ca traiti in aceasta viata, sfarsitul unui ciclu. Acum, cu toate evenimentele care se intampla,  are loc finalul. Ca si la scoala, vor fi promovati si repetenti. Cei repetenti , nu vor putea ramane mai departe sa vada frumosul care se va asterne pe pamant. Dupa cum vedeti si singuri, Pamantul  deja ne cerne.

Faceti tot posibilul sa va cresteti constiinta, sa va gasiti echilibrul , linistea si fericirea,   caci fericirea este aerul vostru , viitorul vostru , voi insiva. Traiti frumos caci este in puterea voastra. 

Dumnezeu este cu voi totdeauna chiar daca omul uita .

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu