12 aprilie - Inspirație





    Nu luați măsuri numai pentru acțiunea de a face ce sunteti presati!  Atunci când acționați in momentul cand sunteti inspirați, manifestările voastre devin magnifice. Fiecare pas pe care îl faceți este unul de încredere,  încredere  ca  vă conduceti pe o cale mai bună, ...poate chiar mai bună decât vă puteți imagina.  Când luați măsuri doar din cauza unei lupte sau doar pentru a face ceva, aceasta vă înscrie, de fapt, energia forței de viață. Este, practic, o viață de acțiune, în loc de dăruire de viață.
   
   Fiți într-o stare de permisiune. Aceasta înseamnă, să lași ceea ce urmează să vină, în timp ce, de asemenea, iti indrepti intențiile tale  în joc. Fiți deschisi la acțiune, dacă acesta este ceea ce vă simțiți inspirați să faceți în acel moment. Fiți deschisi la relaxare , la întinerire, dacă acesta este ceea ce pare să spună mesajul vostru.
    Există momente de a acționa, de odihnă, de a fi singuri, de a cere ajutor și de a include și pe alții.    
   Ceea ce este cel mai important este să acționați în inspirație și să permiteți ceea ce trebuie să faceți.

   Gândul pentru ziua de azi: Chiar acum, în acest moment, voi permite să fiu orice ar fi. Am de gând să fac tot ce pot cu ceea ce am și este suficient pentru acum.


Asa si este



Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu