Ego



    Ego-ul este o stare care aduce mandria omului la suprafata.Cand sunteti lezati in mandria voastra, acest simtamant numit Ego, iese la lumina si preia el fraiele.
  Ego-ul este cel mai mare dusman al vostru. Nu trebuie sa cautati dusmani in afara voastra, el este in interiorul vostru si se mai numeste si partea intunecata din om. 
  Ego-ul este intunericul din voi toti. Daca eu va spun acum ca sunteti pe planeta aceasta o turma de capete care nu au nimic bun in ele, va spun un mare adevar, ca ati ajuns sa nu valorati nimic, ca sunteti niste nimicuri de care sincer ar fi bine sa se scape, daca nu puneti mana sa faceti ceva cu vietile voastre.
   Vedeti ca am spus niste adevaruri grele, dar am spus-o numai ca sa va scot egoul, raul din voi. Va veti simti jigniti, o sa spuneti ca de fapt eu sunt om bun, si eu te-as intreba cititorule ce ai facut tu bun pentru lumea aceasta de te crezi asa bun !?    
    Intunericul sta in voi, el o sa spuna ca sunteti de fapt fiinte bune, nu ati facut nimic rau niciodata. Sigur ca nu ati facut in viata aceasta unii dintre voi, dar stiti ce ati facut pana ati ajuns aici?  Planeta aceasta a fost lasata de izbeliste sa evoluati cum credeti voi. Poate ca aici este zona unde sunt aduse sufletele gresitoare, si lasate sa evolueze prin forte proprii. Sigur ca intunericul v-a spus ca ati ales voi viata de aici, planeta aceasta ca sa evoluati, sau sa experimentati , sau si mai nou cica sa ajutati. 
  
    Dragi fiinte, multe s-au spus, capete care cred sunt destule, numai adevarul nu il aveti, si nici nu o sa vi se spuna. 
     Sunteti pentru cine conduce aceasta planeta, doar o turma de animale fara cap, si sincer, chiar au dreptate sa spuna asa ceva. Nu v-au dat nimic, deci nici nu aveti discernamant, sunteti doar niste culegatori de informatii, dar nu le treceti prin inteligenta voastra. Nici nu ati avea cum, ca nu aveti acea inteligenta sa judecati la rece informatiile.   Luati totul ca si cum ar fi adevar, si nimic nu stiti de fapt.
   
   Sper ca ego-ul vostru s-a inflamat destul de mult de nervi ca a fost tavalit putin. In ziua cand veti citi si nu veti mai simti nimic, ati ajuns in final sa fiti evoluati. Veti sti ca tot ce este scris aici se potriveste manusa celor fara cap.


Namaste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu