O călătorie de 30 de zile de auto-descoperire



Faceți un angajament cu voi insiva , să vă petreceți ceva timp în fiecare zi pe parcursul lunii aprilie , sa căutați adânc in voi. Acest lucru vă va ajuta să vedeți cât de departe ați ajuns și că într-adevăr ați făcut ceva în această călătorie numită viață. Nu aveți nevoie să petreceți mult timp cu acest lucru, doar câteva minute va face diferența și o veți face în fiecare zi! Dacă nu sunteți siguri cum să începeți această călătorie, îngerii au cerut să facem  un program în fiecare zi pentru luna aprilie și să vedeti ce se întâmplă.  




01 aprilie- A trece mai departe
   Lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum par , mai ales dacă le privești doar cu "un singur  ochi", dintr-un anumit punct de vedere .  Lăsa lucrurile să meargă care  lucrează pentru tine ,… ar putea fi chiar ceva în întregime nou  pe viitor, pe care nici măcar nu le-ai imaginat pentru tine sau pentru viața ta.  Pentru unii dintre voi acest lucru poate fi departe de lumea materială sau de importanța ei, iar pentru unii este vorba despre relațiile voastre cu ceilalți, oricum, inima voastră este ceea ce este în joc acum și este cu adevărat baza pentru ceea ce va veni.
   Luați o pauză,  făcând ceva cu totul diferit, sau plecați complet și începeți să vă relaxati. Riscati și aveti încrederea că orice este posibil. Amintiți-vă că atunci când sunteți aliniat la spirit, viața ta devine mai simplă  și co-creați împreună ca o magie frumoasă. Ați învățat bine și victoria este a voastra. Veți trai  din nou, în mod liber, în mod sincer, fără teamă și cu îndemânare! 

Gândul de azi: Ați învățat bine și victoria este a ta. Veți trai din nou, în mod liber, în mod sincer, fără teamă și cu îndemânare! Riscati și aveti încrederea că orice este posibil!


Asa si este



Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu