TERIBILA ORBIRE



   

  Intreaga lume este amagita si oamenii “orbi”, resping legea lui Dumnezeu, Legea Dragostei, a Dreptatii, a Libertatii ! 
  Sunt multi care spun DA lui Dumnezeu dar defapt , nu indeplinesc voia LUI.
  Tocmai ati mers la biserica ( sau nu) si ati sarbatorit  “Invierea lui Isus”. V-ati gandit si ati inteles cuvintele Lui???


 “- Omul, oricine este nacut din DUH, trebuie sa RENASCA! Dumnezeu a iubit lumea asta si a trimis propriul Sau Fiu , ca oricine crede in EL sa nu piara, ci sa RENASCA (fiind calauzit de invataturile Sale ), si sa aiba viata vesnica. Dumnezeu n-a trimis   pe Fiul Sau in lume ca s-o judece ! ci ca sa mantuiasca lumea prin el si invataturile sale.”

    Insasi Isus a spus clar si raspicat ca omul trebuie sa renasca! Cum sa renasca? prin constiinta mare , prin iubire , prin mila si compasiune pentru aproapele tau , prin intelegere si pace , prin respectarea legii lui Dumnezeu, prin  ascensiunea mintii si a trupului mai apoi…  lucruri de care se tot vorbeste in zilele noastre. Problema este ca preotii de azi din biserici nu stiu despre asa ceva , sau daca stiu, se supun altor legi , altor ….



Va amintiti cuvintele lui despre unii preoti? ;

“- Am venit pe lume sa redau vederea celor ce nu pot vedea si sa iau vederea celor ce pot vedea.
-  Adica ce vrei sa spui, ca noi , sfintii parintii , noi preotii cei drepti suntem orbi?
-  Daca ati fi orbi , ati fi fara pacat. Dar findca spuneti “Vedem” , pacatul vostru ramane.
Vai voua carturarilor, si celor ce va spuneti  “sfinti parinti “, …  sunteti niste farisei si fatarnici!  
Vai voua ! ca inchideti imparatia cerurilor inaintea oamneilor ,  ca nici voi nu intrati , nici pe altii nu-i  lasati sa intre. Sunteti Calauze oarbe!  Voi strecurati tantarul si inghititi camila. Va inchinati literei legii dar calcati inima in picioare !
Semanati cu mormintele cele varuite , frumoase si curate pe dinafara, inauntru insa , pline de oase de morti si toata necuratia. Serpi , pui de vipere ! Cum ve-ti scapa de osanda gheenei?
De acum nu ma veti mai vedea ,  pana nu veti invata sa plangeti !  
………………………………………………………………………...........


    Totul s-a petrecut si se va petrece dupa voia lui Dumnezeu. Omul a fost si va fi LIBER sa ALEAGA calea pe care vrea sa o urmeze, este liber sa indeplineasca legea divina , sau nu.
  Omul , ca un las , l-a tradat pe Isus mereu , incontinuu, de doua milenii. De doua milenii il tot omoram in fiecare an , si in fiecare clipa prin alegerile noastre.
  De doua milenii , il tot acuzam pe Iuda de tradare, dar fiecare in parte l-a tradat  prin indiferenta si lasitate. Lumea, omul, l-a abandonat de fiecare data cand i-a fost bine.
  De doua milenii spunem ca preotii din Sinedrul iudaic l-au condamnat, ca acei conducatori  ai armatei romane  l-au chinuit si omorat, DAR …. fiecare om la randul lui a facut asta! prin alegerile sale.
  Pana si apostolii lui care il cunosteau si au mancat impreuna la masa cu EL , au trait cu EL si stiau ca e Cristosul ,….  l-au abandonat !
   EL insa ….NU  NE-A ABANDONAT  SI  NICI  NU  O  VA  FACE ! Ne-a iubit asa prosti cum am fost si suntem.
  Alegeti sa fiti buni si blanzi , sa iubiti pe cel de langa voi , sa fiti milostivi asa cum ne-a invatat!
  Deschideti ochii si incercati sa intelegeti  MOMENTUL IN CARE  NE AFLAM !!!! pana nu e MULT prea tarziu !!!! 
   Nu-l abandonati si nu-l osanditi iar si iar prin alegerile voastre caci VOI veti suferi in final cand veti fi la randul vostru abandonati!

                                                   
                                                                           ***

   Iata doua filme , o profetie, despre cei ce vor ramane , despre cei ce vor fi abandonati si despre sfarsitul timpului..... 


Vedeti si intelegeti atat cat puteti. Ca este adevar sau nu ? Cat adevar este ....  cantariti singuri. Lumea are inca timp sa aleaga ! Sunt scenarii posibile in functie de alegerile noastre.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu