Arhanghelul Gabriel ;” Raiul, Constiinta Hristos, ESTE AICI PE PĂMÂNT”


    


    Eu, Archanghel Gabriel, am experimentat în această încarnare îndoială, teamă și durere, așa cum ați avut cu toții. Acum trăiesc transcendența deplină a Paradisului Ceresc, infinită și de neimaginat.    Această experiență a realității adevărate, bucurându-se alături de DUMNEZEU, este disponibilă pentru întreaga omenire.
  Această experiență este învierea deplină a sufletului în corp.
   Dumnezeu extinde acest potențialul pentru toată lumea, ASCENSIUNEA, este totuși o alegere personală dacă vrei să o îmbrățișezi.
   Dumnezeu este aici și oferă cele mai înalte binecuvântări - Raiul, Conștiința Hristos, ESTE AICI PE PĂMÂNT și este disponibil ACUM.
  Raiul este pe Pamant, acesta este spatiul auric al Maicii / Tatalui Dumnezeu,  si in acest spatiu
NU  POT  EXISTA  fiinte  cu VIBRATII  SCAZUTE  !

  Aceasta este culminarea unui plan de 19 miliarde de ani, care se întâmplă chiar acum, chiar aici pe Pământ. Ca un Archangel care are o amintire deplină a modului în care se simte a fi în Rai înainte de această întrupare, ACEAST  MOMENT  PE  PĂMÂNT  ESTE CEA  MAI MARE EXPERIENȚĂ pe care EU AM AVUT  VREODATA .   Suntem binecuvântați dincolo de înțelegere pentru a fi în viață acum. Pământul este ultima planetă din univers pentru a experimenta Înălțarea. Universul din afara Pământului a evoluat dincolo de înțelegerea noastră.
   
   Dumnezeu s-a întrupat aici și a adus schimbarea energetică necesară pentru a ridica Conștiința colectivă, tot ce trebuie să facem este să mergem cu fluxul, si nu este chiar așa de greu.
 Iubeste si Karma dispare  instantaneu, si  prin urmare, evoluția se accelerează într-un ritm nemaipomenit.  A fi pe pământ acum este cea mai mare misiune pe care am experimentat-o ​​în oricare dintre viețile noastre.
 Alegerea de a evolua sau de a pieri este la latitudinea fiecărui individ
Sunt încântat și infinit de optimist că suntem spre cel mai înalt nivel.

Bine ai venit acasă !  inger   uman   . Te voi saluta la ușa cerului cu brațele deschise și mă bucur să te revăd în familia sufletului tău. Bucuria e atât de profunda  în acest moment.

 Încredere! Predare! Ai credinta!
Arhanghelul Gabriel





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu