15 aprilie - Sensibilități empatice





    Ai aflat că ai luat puțin prea mult din energia altora? Poate că nici măcar nu sunteți conștient de asta, dar ați observat că oamenii răspund sau se simt diferit față de dvs.? A avut loc o schimbare și pentru unele dintre simpatiile voastre a  fost preluata drama lor ca și cum ar fi acolo a voastra. Aceștea prelucrează literalmente personalitățile în unele cazuri, sau doar aspectul mental al tuturor lucrurilor sau chiar al aspectului emoțional al lucrurilor. Nu contează cu adevărat în ce categorie te afli dacă ești empat, ceea ce contează este să conștientizați acum. Nu te supara când descoperi  acest lucru, folosiți-l ca un instrument pentru a vă ajuta să deveniți mai conștienți de ceea ce se întâmplă.
În loc să vă întrebați ce ați făcut greșit sau ce s-a schimbat, verificați-vă mai întâi. Nu vă faceți presupuneri despre ceea ce este, verificați-vă. Întrebați-vă dacă gândurile și sentimentele dvs. sunt ale dvs. sau ale altora? Goliți-vă în mod regulat, mai ales când ați fost în jurul altora. Și nu uitați să vă aduceți câmpul de energie (doar spuneți-l, știe). Trebuie doar să fii atent când te afli alaturi  !

Gândiți-vă azi: Respirați adânc și apoi eliberați câmpul de energie din jurul vostru. Adu-ți energia doar în jurul corpului tău și pune-l acolo. Atunci, întreabă-te dacă gândurile și sentimentele pe care le-ai simțit sunt ale tale sau ale altcuiva? Dacă merge, este al altcuiva, dacă rămâne, este ceva pentru care să te descurci.


Asa si este




Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu