Transformarea si gradul de constiinta







    Transformati fricile in putere !
   Fiti pozitivi in fiecare moment al vietii voastre.
   Fiti optimisti, nu pesimisti !
   Aduceti spre voi bucuria si fericirea!
   Luati de la viata tot ceea ce este mai bun.

  Draga omule, in fiinta ta exista planurile lui Dumnezeu, dar tu nu esti constient de ele. Ai provocat caderea ta in constiinta, dar daca esti o persoana ce are dorinta si vointa necesara, si esti convins ca dincolo de tine mai exista ceva in acest Univers fizic, inseamna ca ai tot ce iti trebuie pentru a realiza ceva in viata ta.
  Unii oameni dispun de o inteligenta stradal smechereasca, aceia nu este constiinta marita. 
  Inteligenta nu inseamna si constiinta .Trebuie sa intelegeti corect misterele spiritualitatii, trebuie sa fiti fara greseli, si de ce nu, chiar fara o experienta dura de viata.
  Trebuie sa nu aveti o gandire malefica, si nici sa nu posedati o dezordine mentala. Trebuie sa va pastrati echilibrul interior, armonie si coerenta, fara reactii orgolioase. 
   Starea de pace se cucereste cu greu.  Omul are vointa animalica, inferioara, nu stie ce poseda in subconstient .
  O manifestare joasa inferioara, arata ca omul nu poate sa manifeste o vointa superioara.    
  Omul se impiedica mereu de suferinte,temeri si tentatii.
  Evolutia oamenilor este mereu, tensionata si plina de suferinta, asta inseamna ca s-a produs ruptura intre minte si inima. 
  
   
Cu cat este mai mare constiinta, cu atat schimbarile interne sunt mai mari. Creierul omului evolueaza in functie de constiinta sa. Se manifesta lucruri care nu erau inainte de a avea o constiinta evoluata. Oamenii sunt foarte diferiti ca si constiinte, vedem de toate categoriile, de la cele mai mici, la foarte mari.
   Nu incurcati IQ-ul cu constiinta, a fi destept in unele lucruri, nu inseamna ca este evolutie acolo. Unii sunt foarte destepti ca si IQ, dar foarte plafonati in stiinta denumita paranormal.
   Paranormalul este stiinta care aduce lucruri care ies din sfera celor 5 simturi. Poate ca nici nu sunt oameni pe planeta care au capacitati cum ar fi clarauditia, clarvederea, perceptii extrasenzoriale. Sau sunt prea putini, si nu sunt luati in seama ca ei sa aduca o minima cunoastere a acestor lucruri sf pentru unii.
  Paranormal este sa ai un creier care este diferit de cel al omului obisnuit. Si nu ma refer la aptitudini, ci ca si conformatie. Probabil ca sunt si astfel de cazuri, dar la fel se tine secret orice tentativa de a iesi din sfera normalului .
  Constiinta care accepta totul, cu timpul va transforma intreg trupul. Suntem un intreg corp si minte, deci unde sunt blocaje ale mintii ,acolo clar si corpul nu este evoluat.  
   Sigur, nu o sa va creasca o mana in plus, si nici nu o sa faceti treaba stand degeaba si dand comenzi, dar creierul are alte capacitati. O sa fiti mult mai destepti, mai pusi pe invatat, mai sensibili, mai aproape de orice senzatie care o creaza creierul. Mai pe scurt, se poate sa ajungeti cu un creier evoluat sa vedeti si alte lumi subtile.
  Evoluati ca si minte, iar minunile evolutiei or sa isi spuna cuvantul in mintea voastra.

Namaste




 M.I Syruth




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu