ALEGERI



  In viata, suntem pusi in fata multor alegeri pe care trebuie sa le facem. De multe ori nu stim ce drum sa alegem. De multe ori alegem la repezeala ce ni se pare cel mai potrivit in acel moment. Nu conteaza daca este bine sau rau ceea ce am ales in acel moment, idea este ca atunci cand peste timp, cand ne gandim la acele alegeri sa nu le vedem ca pe niste greseli, ci ca simple alegeri ale acelui moment. 
 Intelepciunea omului vine tocmai din intelegerea ca orice alegere am facut pe drumul vietii, era necesara in acel moment , in acele circumstante si acel nivel de intelegere aveam noi atunci..
 Niciodata sa nu vedeti rau in alegerile voastre. Ca acum poate, nu ati mai face aceiasi alegere, este alta poveste. Ele au fost facute atunci cu intelegearea noastra fata de acel  moment al vietii. Daca astazi nu va mai place alegerea facuta, nimeni si nimic nu va impiedica sa faceti o schimbare. Asa , pas cu pas , adunati  intelepciunea vietii. Atunci cand facem alegeri, daca credința și încrederea in divinitate, sunt folosite împreună, creează acceptarea și permiterea. Acceptați și permiteți să creați  in pace și cu răbdare.   
   Credința în capacitatea si puterea voastra divină de a naviga în viața voastră, oricare ar fi ea, este adesea tot ceea ce este necesar ca o persoană să aibă curajul de a avansa.
  Momentul in care tu ajungi la concluzia ca nu mai esti deacord cu alegerile pe care le-ai facut candva, este momentul care iti  arata ca tu trebuie sa schimbi ceva in viata ta; faptele , modul de a gandi sau poate comportamentul... Cu cat tu tintesti mai sus si gandurile si faptele tale  sunt mai elevate, vei sti ca avansezi pe drumul evolutiei.   
Aveti grija ca atunci cand veti avea tamplele albe sa nu fiti doar batrani, ci si intelepti. Faceti cinste anilor pe care ii purtati pe uneri.
Aveti grija ce invataturi dati tinerilor, caci ei au nevoie de intelepciunea celor batrani de zile, cu multe trairi , cu multa experienta. Fiti insa atenti ! ei au nevoie de calauzire si nu de directivele sau convingerile  voastre!
Fiti intelepti caci sta in puterea vostra!
Si asa este




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu