Importanța finalizărilor pentru anul 2018




   Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul anului 2018, îndrumarea îngerilor este să vă uitați la ce anume finalizati dvs.  Revizuiți anul și vedeți darurile și eliberați ceea ce nu funcționează, astfel încât să vă puteți mișca în anul 2019, nederanjat de trecut.
   Acesta a fost un an de creștere și totuși, uneori, pare că parcă a mers înapoi în majoritatea timpului. Vă asigurăm că acest lucru nu este așa și că mișcarea înainte s-a întâmplat de-a lungul timpului, dar nu este întotdeauna confortabil așa cum se întâmplă. S-ar putea, de asemenea, să descoperiți că trecutul și-a crescut importanța urât, mai ales în zonele în care lipsesc finalizările. Dacă ați fost bântuit de un ciclu din trecut, începeți să vedeți darul și frumusețea din aceste experiențe. Aceasta este cea mai rapidă cale spre completarea pe care o căutați.
  În acest an multe adevăruri au fost dezvăluite, iar lumea este văzută într-o lumină nouă pentru mulți dintre voi. Unii nu sunt într-un mod atât de bun. Dar, din ce în ce mai mulți dintre voi se trezesc la adevărurile mai mari ale iubirii, care duc la schimbările în conștiință și la schimbările în comportamentele pentru care lucrătorii de lumină s-au străduit.
   Cei mai mulți dintre dvs. au observat că schimbarea este într-adevăr pe măsură și că a adus cu ea câteva momente și o energie foarte interesantă pentru a le sorta.
 Abilitățile psihice se deschid pe noi niveluri și mulți dintre voi au trecut prin procesul de lucru cu aceste noi abilități.
 Timpul care trece  în creație între gândire și manifestare se scurtează. Din cauza acestui lucru, este tot mai important să deveniți mai conștienți de gândurile și sentimentele pe care le dețineți.
  Continuați să lucrați cu îmbunătățirea abilităților și dezvoltarea unora noi, pe măsură ce vă stăpâniți darurile de-a lungul drumului.
  “A trece peste”,  a fost o parte importantă a acestui an trecut. Eliberarea a ceea ce nu este, ce ar putea fi și ce a fost este atât de important pentru creșterea dumneavoastră. Roagă pe Arhanghelul Mihail să te ajute să tai corzile care te leagă de gânduri și sentimente mai mici. Rugați-l să vă ajute prin tranzițiile de eliberare. Simtiti  confortul si dragostea de la ingeri  pentru a va ajuta in aceste tranzitii si a simti sprijinul pe care il au pentru voi in timp ce mergeti in calatoria voastră. Nimic din toate astea nu s-ar întâmpla dacă nu erați pregătiți pentru acest lucru, fără îndoială. Acesta este cel mai bun lucru pe care îl puteți face singur pentru a vă elibera energia pentru obiectivele dvs. în acest ciclu următor, astfel încât să vă pregătiți.

Veți găsi că anul următor este plin de atracții extraordinare.
2019 este un an de acțiune.
2019 este un an al adevărului, al încrederii și al pasiunii.
Pregătiți-vă acum, văzând finalizările care vă sunt la îndemână. Sunteți gata pentru asta, sunteți pregătiți pentru schimbările pe care le aduceți. Îmbrățișați energia de schimbare și vedeți numeroasele daruri pe care acest an le-a adus la lumină! Sunteți gata să urmați inima voastră!
 Noi Îngerii vrem să vedeți experiențele din viața voastră printr-o compasiune dimensională mai înaltă, așa cum vă văd îngerii voștri!  Nu fiți așa de supărati pe voi înșivă , amintiți-vă și să vedeți și pe alții în această lumină. Sunteți toți aici doar încercând să vă găsiți. Este uimitor ce veți realiza atunci când veți începe să lucrați împreună, sprijinindu-vă unii pe alții încă o dată!

Iubire și binecuvântare. Sunteți iubiți și sprijiniți  întotdeauna.
 
Îngerii






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu