LA MULTI ANI ! 2019






Oriunde  te-ai  afla  si  oricine  ai  fi !
   LA  MULTI  ANI ! 

 Vă doresc tuturor un An Nou Fericit și să vă păstrați încrederea în cei care stabilesc în tăcere schimbările care vor fi benefice pentru toți oamenii. Toată lumea poate contribui prin ridicarea vibrațiilor și a gândirii pozitive, fără a permite gândurilor sau acțiunilor negative să intre în mintea lor. Amintiți-vă că doar câțiva oameni care lucrează împreună creează o mare cantitate de energie pozitivă în acest fel.  

  Fie ca la cumpăna dintre ani , Dumnezeu să vă binecuvanteze cu intelepciune!   Fie ca voi să deveniti constienti de lumina si prezenta  SA,  să simtiti cum de la EL , se revarsă si vă inundă in inimă , bucuria !
  Alegerile voastre să fie in anul ce vine , cele mai potrivite  pentru binele vostru cel mai inalt…. să puteti  fi  fericiti,  să aveti un trai imbelsugat, să trăiti toti ca fratii in pace si armonie.   Copiii vostri să vă aducă numai bucurii!   Noul an să vă găsească cu ganduri bune si prieteni dragi, si să vă rezerve cele mai inalte realizari.
 Fie ca in noul an;
    Compasiune,  pentru cel de lagă voi, să aveti totdeauna,
    Intelegerea si cumpatarea să vă insotească in toate,
    Pacea si armonia să fie felul in care trăiti

    Iubirea să fie crezul vostru,….  Si toate astea , doar  pentru ca viata să vă fie implinită si să aveti parte de un trai minunat. 


  
  Prieten drag !  Oriunde  te-ai  afla ,  oricine  ai  fi ,  iti  doresc  sa  ai o inima plina de fericire , si iti multumesc ca ai ales sa faci parte din viata mea !  Te iubesc. Namaste.


            LA  MULTI  ANI ! 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu