DE CRACIUN

  


   Energii deosebite vin in cascada si inunda  pamantul.       Multi vor simti aceste schimbari, aceste vibratii . Ele amplifica tot ce gasesc in cale si vor scoate la iveala tot ce este negativ si de vibratie joasa, dar in aceiasi masura amplifica si  vibratiile inalte. In functie de constiinta si alegerea fiecaruia, ele aduc transformari, care, pentru unii pot aduce si unele greutati.

Acum , cu ocazia sarbatorilor de iarna, incercati sa va pastrati echilibrul, sa va gasiti pacea interioara, sa vedeti frumosul din jur, sa puteti simti aceste energii  ca valuri de bucurie si iubire.
   Incercati sa fiti ingaduitori , intelegatori si buni unii cu ceilalti. Intunericul si raul din lumea asta va explodat in fata poate de multe ori. Poate va este greu sa afisati bunatate uneori fata de anumite persone care va fac rau, dar pe drumul ascensiunii bunatatea este un lucru care nu trebuie sa lipseasca din nici o circumstanta din atitudinea voastra de zi cu zi, mai ales acum in preajma sarbatorilor. Bunatatea va ofera o energie care va face sa va simtiti ca plutiti, ca inima va infloreste ca o floare. Exact acesta este si mesajul  sarbatorii Craciunului. Asta trebuie sa va spuneti voua in fiecare dimineata ; “Azi voi fi cea mai buna si iubitoare fiinta indiferent de ce intampin in drumul meu”.    
   Tot ce daruiti cu iubire si bunatate se va intoarce la voi. Daruiti , ce, si cat puteti celor dragi si celor care credeti ca au nevoie. E minunat sa ai ocazia sa aduci zambetul si bucuria unui om.
 Aceste stari de bine si iubire deschid inima oricui ar sta in preajma voastra. Simplul fapt ca aveti aceasta atitudine de bunatate fata de tot ce va inconjoara, duce un mesaj de schimbare pentru toti aceia care  trec prin viata ca niste frunze purtate de vant, fara vointa si gandire.    
   Detineti doar sentimente frumoase de dragoste si bunatate. Asa “picatura cu picatura” veti ajuta Intregul Umanitatii sa se vindece de toata suferinta , si intunericul indurat de mii de ani. Fiti buni si blanzi, traiti in iubire cu iubire.

Craciun Fericit! cu belsug, pace si lumina   




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu