Crede in tine !


  Uneori viata poate fi dificila. Pe parcursul ei vei da de tot felul de obstacole. Atata timp cat tu crezi in tine,  vei putea trece peste fiecare dintre ele.  Sa crezi in tine cu toata inima ta. Cu nici un pret sa nu te vezi mai prejos. Esti la fel de important ca oricare dintre cei de alturi  .
  Atunci cand te apuci sa faci ceva, sa il faci cu toata inima, iar acel lucru sa poarte pecetea dragostei si a daruirii caci alfel , ori nu va avea sorti de izbanda ori se va narui curand. Cand te apuci sa faci un lucru , sa te gandesti ca Dumnezeu iti este alaturi , si totul va iesi perfect. Cere calauzire de la EL si astfel increderea in tine insati va creste.
  Crede in tine si atunci cand esti obligat si silit sa faci ceva .Ai incredere in tine ca vei avea puterea sa faci totul frumos si bine  daca pentru un moment, ai sa  stai in linistea ta cu gandul tau, si vei cere binecuvantare divina. Vei primi in tine liniste si pace si intelepciune pentru ca totul sa iasa repede , usor si bine.
  Crede in tine cu atat mai mult cu cat ai incredere sa lasi toate grijile tale in seama lui Dumnezeu. Ai sa vezi cum gandurile tale devin mai optimiste iar aceasta vibratie inalta atrage in viata totate lucrurile bune.
  Crede in tine si atunci cand nimeni din jur nu o face. Nu ai nevoie de aprobarea lor. Ei nu cred in tine pentru ca nu te cunosc , sau pentru ca sunt rai , sau  din indiferenta . Tu in sinea ta stii ca nu esti singur caci puterea suprema, Dumnezeu, este cu tine in inima ta si te calauzeste si iti deschie toate usile.
   Crede in tine si atunci cand ceva te-a lovit in inima si suferi si esti in genunchi si inlacrimat.  Nu te abandona chiar tu. Crede in tine ca ai puterea de a te ridica si a merge mai departe; fie ca ai gresit si-ti pare rau , fie ca ceilalti ti-au frant inima. Vezi  si cerceteaza cinstit care si unde e gresala ;  iarta  ce este de iertat , multumeste lui Dumnezeu pentru ce ti-a fost dat sa inveti din aceasta durere si ridica-te si mergi mai departe cu incredere in tine. Nici o clipa nu esti singur. Dumnezeu este in inima ta si ai sa-i simti mangaierea daca esti putin atent .
  Crede in tine si atunci cand simti ca zbori de fericire. Meriti acea fericire caci  daca nu erai minunat , nu ai fi avut in viata ta parte de asa ceva.
   Crede in tine ! Daca ai puterea sa faci asta  , vei putea sa vezi si sa intelegi ca Dumnezeu este cel care te calauzeste si te ocroteste pas cu pas. Cu ajutorul intelepciunii lui , poti sa intelegi tot ce se petrece cu tine  si poti deasemenea sa gasesti in tine puterea de a merge mai departe si sa alegi intelept.
Nu renuntati la voi , la viata voastra!  Priviti adanc in inima voastra. Incercati sa va cunoasteti. VOI  sunteti cei mai importanti pentru voi ! Pe voi insiva trebuie sa va multumiti in primul rand!


Namaste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu