Implinește-ți destinul divin !




   Realizati voi , cat de norocosi sunteti că ati ales, să vă nasteti acum, in acest Acum?
 Realizati voi , cat de norocosi sunteti că ati ales, acest drum al trezirii spirituale? (cei care au ales asta)
  Să nu uiti niciodată că ești foarte important  și trebuincios, atat tie insati , cat si  altor oameni, fără ca tu să simti incă asta.
   Asculta zbuciumul si zbaterea din inima ta. Este lupta sufletului tău. Dacă tu faci o astfel de alegere si renunti cumva la drumul trezirii tale spirituale, NIMENI si NIMIC nu poate trece peste liberul tău arbitru dat tie de Dumnezeu …. Nici chiar insăsi Dumnezeu!
     Dacă iti pierzi  speranta si renunti, e ca si cum ai comite o crima, cu tine insăti.  Dacă tu renunti la ea , esti deja un suflet mort in derivă, datorită alegerii pe care o faci cu bună stiintă. Nu renunta la sufletul tău! 
  Nu renunta la menirea pe care ti-a dat-o Dumnezeu , pe care o ai in aceasta lume , in acest timp.
 Voi trebuie sa va vindecati sufletele, să ajungeti  la si mai mare intelegere a vietii aici. Experientele de viata o să vă ajute să mentineti calea asta spirituala, si veti invata să nu renuntati la voi, la calea aleasa de voi.
   Oamenii au obiceiul să privească în afara lor atunci când lucrurile merg prost și, în mod evident, nu toate problemele sunt în mod necesar legate de acțiunile lor. Cu toate acestea, unele probleme sunt aduse  prin acțiuni anterioare care cer un răspuns karmic. Deci, când întrebați ce ați făcut pentru a merita asemenea probleme, amintiti-va că nimic de importanță pentru dvs. nu se întâmplă din întâmplare. Circumstanțele asa pot părea , dar adevarul aste altul.
      Evoluția voastră depinde de lecțiile învățate, care se tot repetă dacă nu reușiți de prima oară până când veți face asta. Înțelegeți că aceasta karma poate fi transmisă, si de la o viață la alta și uneori este pentru că sunteți mai capabil  să ii faceți față. Deci, mesajul este de a lua în serios experiențele voastre de viață și de a face tot ce este mai bine pentru a învăța, și nu va trebui să treci prin astfel de experiențe din nou.
   
  Puterea voastră nu este determinată de numarul de răni pe care le cărati si le aratati lumii.  Este determinată de modul in care utilizati experienta pentru a deveni o persoană mai bună. Universul intotdeauna v-a iubit si vă va iubi si va ajută la fiecare pas făcut pe calea voastră. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti, este sa incepeti.
    Toată  viața de pe pamant, trece printr-o mare schimbare. Această schimbare va dezlănțui o seama de energii care vor declansa mari schimbari pe toate planurile.
  Aliniați-vă inima și simțiți acuratețea acestui timp și nevoia pentru această revoluție. Simțiți pacea în inima  voastra  și aliniați-vă numai cu ea.
Fiti Deschis la Adevăr, la Pace si Armonie în orice moment.
Permiteți-vă să fiți hrăniți prin pacea care se naște în inima voastră.
Incercati sa intelegeti si să si impliniti destinul pe care il aveti de la Dumnezeu...nu degeaba si nu la intamplare vă aflati Aici si Acum! Renuntati putin la indeletnicirile, uneori puerile si fara importanta, ale vietii cotidiene , si ....
  IMPLINITI-VA  DESTINUL !
Toti cei care se consacră lui  Dumnezeu, sunt protejati de El si aparati de lumina Lui, vegheati mereu, pană cand se va putea spune “Precum in cer asa si pe pamant”, si totul va deveni perfect!
 Aveti grija de viitorul sufletului vostru!
Namaste




Un comentariu: