Mesaje de la îngeri -Instincte



  Voi deveniți mai sensibili și nu este întotdeauna ușor să învățați să lucrați în energie turbulentă, dar totuși nu există nici un profesor mai bun sau un teren de învățare mai bun decât stăpânirea muncii cu energia voastră atunci când lucrurile din jurul vostru par să cadă. Respirați și învățați să aveți încredere în instinctele voastre.
Voi treceți prin schimbări mari și este atât de ușor să vă prindeți în drama vieții și problemelor altor oameni. De asemenea, este foarte ușor să fii distras. 
  Cele mai multe dintre acestea sunt cauzate de lăsarea energiei mentale să devină conducătorul lumii voastre. Când se întâmplă acest lucru, Spiritul dorește să căutați o soluție spirituală, în loc să vă tulburați lumea mentală și emoțională cu activități și substanțe care vă țin departe de adevărata voastră chemare.

 Gândul pentru ziua de azi: Primiți acest apel de trezire de la  Spiritul vostru pentru a învăța să aveți încredere în instinctele voastre. Ca și lupul, fiți  vigilenți, adulmecați aerul și încredeți-vă în voi.

Asa si este
Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 
Îngerii


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu