Noul An și Lumina din tine


  
  


  Intrați într-un nou ciclu de posibilități infinite, în care încrederea este cheia pentru a vedea rezultatele dorite.
Credinta este acceptarea a ceva la nivelul mintii pentru a aduce confort si siguranta. E calea mintii de a eticheta sau de a controla experienta.
Increderea este defapt opusul. Inseamna a sta in starea completa de a nu sti, acceptand indiferent ce apare din inconstient.  
 Să  vă amintiți întotdeauna că este suficient pentru toată lumea.
Concentrați-vă pe voi , azi. Încredeți-vă că mâine veți fi ghidat și veți ști ce să faceți. Veți ști ce este bine și cel mai bine pentru dvs. Curăță-ți trupul, curăță-ți gândurile și duhul tău să te ghideze.
  Veţi descoperi că întotdeauna aveţi timp pentru lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru voi, dar niciodată suficient timp pentru lucrurile la care a venit momentul să renunţaţi. Puteţi simţi, în acelaşi timp, atât faptul că viaţa trece pe lângă voi, cât şi că aveţi timp nelimitat ca să vă puneţi viaţa în ordine.
Veţi simţi că universul vă sprijină pe deplin în îndeplinirea sarcinilor stabilite (sarcinile încredinţate vouă de către sufletul vostru). Pe masura ce vei învata s-o faci, îti vei da seama ca esti în armonie cu toti si cu toate. Vei contempla ceea ce ti se va părea miraculos în toate întamplările din jurul tău. Acest fel de viata va deveni normal pentru tine, pentru că vei fi acordat la acelasi diapazon cu Dumnezeu  si El va lucra în tine si prin tine ca să indeplinescă  miracolele în toată slava si stralucirea. Ridicati-vă constiinta si veti fi în stare să vedeti frumusete în toate si în fiecare. Invătati-vă să exprimati această frumusete si armonie în tot ce ganditi, spuneti sau faceti.
 Mai presus de toate, veţi simţi iubire şi compasiune pentru toate lucrurile.

  La multi ani! Bine ați venit în Anul Nou!  și fiți incredințați că veți avea parte de daruri infinite pentru toți.
Asa si este



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu