Divinitatea iti cere sa te schimbi


   

      Dumnezeu a coborat si s-a facut om, pentru ca omul sa se ridice si sa redevina ceea ce a fost, asa cum l-a creat Dumnezru.  
 Desi energiile care coboara pe pamant sunt tot  mai inalte, noi, traim inca intr-o lume bolnava care nu are nici o sansa sa mearga mai departe. Trebuie sa schimbam totul, incepand cu noi insine. 
 Divinitatea prin ingerii sai, ajuta oamenii sa invete,  sa cunoasca, si sa inteleaga adevarul, prin glasul tainic pe care fiecare il aude in felul sau. Nimeni nu va mai putea sa spuna ca nu a aflat sau nu a stiut. Nimeni nu v-a avea vreo scuza, daca intoarceti spatele sau ignorati ceea ce primiti ca invatatura, caci daca faceti asta inseamana ca intoarceti spatele divinitatii si luminii.     
   Trebuie sa fii de acord sa arunci afara, una dupa alta, toate ideile comfortabile pe care le-ai lasat sa se fixeze in tine pana cand vei deveni complet liber si gata de a primi ceva cu totul nou si revolutionar. Nu poti sa primesti ideile noi, atata vreme cat esti strans legat si ancorat in cele vechi si nu vrei sa te desparti de ele. 
  Aduceti  fiecare in parte , pacea si seninatatea in viata voastra, pentru ca lumea sa se poata  vindeca. Ati uitat, sau ati ignorat cu buna stiinta pe Dumnezeu si lumea a devenit pustie de iubire si armonie. Dumnezeu a binecuvantat lumea cu o planeta cu locuri minunate dar oamenii, in uitarea lor , au stricat si calcat totul in picioare. Noi oamenii am devenit chiar noi, raul casei noastre.
   Treziti-va dragii mei ! 
  Voi singuri , sunteti cei care va puteti imbunatati viata si sfinti locul in care traiti.  Dumnezeu v-a binecuvantat  oferind, dar, voi sunteti cei care alegeti ce anume doriti sa traiti!  Daca nu alegeti  sa va schimbati cat mai curand modul de comportare , lumea  aceasta e sortita pieirii.
  Ingerii au venit si au strigat in toate partile de ani de zile .
  Au aratat semne de toate felurile pe tot globul.
  Au venit printre voi  si  v-au  aratat calea si ce sa alegeti spre binele vostru cel mai innalt.
 Nu ignorati toate acestea caci nu stii cine este in fata ta.
 Sunt multi cei care citesc si considera ca totul  e doar vorbaraie frumoasa si vise nerealizabile.  Atat timp cat tu ca om nu vezi ca ai ceva de schimbat la tine, nici nu vei putea sa vezi altceva in aceste cuvinte “frumoase” decat vise utopice.

Am sa repet iar si iar , caci trebuie sa se inteleaga foarte bine !  
 Pe  Dumnezeu  il alegi si traiesti in legea LUI,  doar daca asa alegi si vrei tu  singur, nu de frica , nu de nevoie , nu obligat!
 Daca doriti ca Raiul sa vina pe pamant si sa-l traiti , este deajuns ca voi sa alegeti asta! E in mana noastra …NU va condamnati pe voi si Pamantul, alegand neiubirea ! 
Sa nu iti fie frica de nimic ! Lasa-te indrumat de acea cunoastere interioara .

Namaste 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu