Robii propriilor credinte




   Asta este lumea de astazi. Asta este fiecare om in parte, chiar daca nu vrea nimeni sa recunoasca acest lucru.
Omul, s-a nascut in mijlocul acestei lumi incorsetate de reguli strambe si mincinoase si ca adult, nu mai are puterea de a discerne. I se pare normal si firesc ceea ce traieste. Cu cat isi duce viata mai departe de Dumnezeu, cu atat le accepta mai lesne, si le vede ca adevar incontestabil. Isi accepta fara probleme statutul de ROB si intra in randul TURMEI.
Acest lucru este valabil atat din partea societatii , cat si din partea bisericii.

Biserica si-a trasat legile ei stricte  inca de la inceputuri, si au fost impuse omului prin inchizitie…. si toate astea nu  pentru ca legea Divina sa domneasca pe pamant ci pur si simplu pentru ca acei capi  conducatori ai vremurilor sa poata tine multimea in frau si sa ii conduca cat mai usor. Daca veti studia istoria , veti gasi numeroase dovezi si imi veti da dreptate. 
  Odata cu trecerea anilor , lumea s-a indoctrinat si mai mult de la sine, generatie dupa genetatie. Acesta este unul din  motivele pentru care omul are frica de Dumnezeu… a asociat frica inchizitiei  si regulile ei cu credinta….
In timp s-a pierdut si s-a ajuns la noianul de reguli bisericesti de astazi …. La multimea de culte religioase .
Au rezolvat si acest lucru capii bisericilor; AU  INVRAJBIT LUMEA  si oamenii se omoara  unii pe altii pentru felul in care se inchina la Dumnezeu.

   Spuneam ca, omul isi accepta fara probleme statutul de ROB si intra in randul TURMEI.
 Societatea este clar oglinda constiintei intregii multimii prin conducatorii pe care si-I alege sa ii conduca. Fie ca sunteti creduli si cu minte putina, Fie ca sunteti dintre cei care se vand pentru mai nimic, fie ca sunteti mai cititi cu minte si logica, fie ca sunteti indiferenti , cu totii ati contribuit in felul vostru la acest lucru! Conducatorii  acestei tari , cat si cei ai intregii lumi  sunt reprezentativi. Cu totii suntem niste marionete.

Avem puterea de a schimba acest lucru, doar daca deschidem ochii si ne schimbam mentalitatea, daca renuntam la “invataturile” cu care singuri ne-am legat. Ne agitam si ne stricam linistea si bucuria sufletului, doar pentru ca asa am fost indoctrinati sa facem!  Dumnezeu ne-a dat puterea de a putea sa alegem ! de a putea sa ii auzim glasul calauzitor, daca coboram in linistea din lautrul nostru.
Azi , aceasta putere, o foloseste doar cine crede in EL!
“Daca consideri ca esti fara pacat ….. arunca cu piatra!”
…..dar poate ca incerci sa analizezi putin, sa arunci o privire de ansamblu ….. Nu renunta! 

Namaste




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu