Caută un nou început




 Toate sufletele au un instinct înnăscut de a evolua și de a căuta subconștient drumul spre casă. Cu toate acestea, după cum știți doar printr-o conștiință limitată, nu intelegeti si nu știți exact ce căutați. Adevărul nu este un secret, chiar dacă unii se vor îndoi. Fiecare suflet care s-a intrupat acum pe Pamant, a venit pentru ca vrea sa ascensioneze odata cu Pamantul!
  Chiar daca sunteti dezorientati datorita constientei mici, ascultati de sfaturile bune, care va indeamna sa cautati sa fiti tot mai buni cu fiecare zi, va invata cum sa va ridicati constiinta si cum sa ajungeti mai apoi sa ascensionati.  
 Chiar daca nu aveti inca incredere, e deajuns sa ganditi si singuri in liniste putin. Totul in jurul vostru are o logica. Nu va mai  pierdeti  vremea si energia in lucruri  efemere si de nimic.  Nu mai acuza  mereu pe altii de imprejurile si conditiile in care te afli. Totul  se afla in mainile tale. Tu esti cel care face alegerile in numele tau si pentru viata ta.
  Cauta cu toata fiinta ta calea catre lumina!  Doreste-L pe Dumnezeu.
  Nu-ti fie teama ca te vei rataci in hatisurile lumii , caci vei gasi cu siguranta ceea ce cauti.  Vei fi calauzit !   Este deajuns sa-ti doresti cu toata inima ta, si calea ti se va dezvalui.
  Nu-ti fie teama sa incalci dogmele bisericesti care se schimba de la an la an, de la un paroh la altul, pe care tu le-ai invatat inca de mic copil, si sa te tot framanti si sa te tot indoiesti de ceea ce vine in calea ta. Daca parintii si sociatatea asa ti-au aratat lumea, nu inseamna ca este si adevar absolut. Fiecare trebuie sa aiba parerea lui , sa caute si sa gaseasca calea sa.   Atunci cand esti dezorientat  si necajit, si nu stii nici incotro sa te uiti macar , opreste-te si fa liniste in tine , in mintea ta. Relaxeaza-te putin. Pacea care se va lasa in tine, va deschide usi  nebanuite de tine.  Lasa lucrurile sa se desfasoare si sa decurga  liber si natural, fara vreun  efort din partea ta.  Daca ti se intampla sa nu intelegi clar drumul catre care esti purtat , ai sa vezi  ca pe acea carare  pe care ai luat-o gresit , vei avea tot felul de piedici si semne care sa te atentioneze. Renunta si gaseste alta varianta.
   Mergi cu hotarare si incredere si fii atent la ceea ce intalnesti in drumul tau. Fii prezent  in ACUM, nu umbla cu mintea aiurea.  Nu se poate sa te pierzi , caci nu vei fi lasat singur.
  Nu mai accepta nici in gluma ideia ca “esti un rob!” sau ca “viata asa e ea , grea cu munca multa si plata mica”.  Dumnezeu cel adevarat, n-are nevoie de “robi” caci nu are ce face cu ei. El are insa copii. Voi toti sunteti copii lui si sunteti iubiti de EL, iar de pedepsit singuri va pedepsiti prin alegerile pe care le faceti calcand legea divina. Universul nu face decat sa raspunda si sa reactioneze la ceia ce faceti si ganditi voi. .
   Nu va mai lasati pacaliti de anunturi  false. Vedeti si singuri ca viata voastra  este din ce in ce mai rea si mai grea, dovada  clara ca din cauza constiintei mici a oamenilor,  se cade inca in adanc  si intuneric catre o viata tot mai grea … si nicidecum ca suntem gata, si se ascensioneaza.  
   Treziti-va  oameni  buni si ganditi si discerneti…. alegeti LUMINA … doriti-va Lumina , Frumosul si Iubirea! 
 Alegeti sa traiti un nou inceput al vietii voastre, sau … veti  ramane  prizonieri  ai acestui  IAD  creat pe pamant, nauci  si nestiind de voi .   Somnul sau uitarea spiritului, intunericul in care traieste, inseamna moartea lui!
  Treziti-va  acum cat mai aveti un trup in viata si alegeti LUMINA.
Nu dispera!  Nu te abandona!  Deschide ochii!  Gandeste! 
                   Cauta si alege sa traiesti un nou inceput!  





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu