Noua era a inceput




    Cei ce s-au trezit si au citit literatura spirituala, cu siguranta au aflat de mesajele extraterestrilor catre umanitate…. Mesaje calauzitoare, sfatuitoare, de incurajare , pline de optimism. Din cuvintele lor, ai zice ca uite acum “curand” vor cobora si ne vor darui tehnologie avansata care sa ajute omenirea sa  scape de foame, frig, boli , mizerie , saracie…
  Multi inca viseaza cu ochii deschisi la acele clipe.
  Multi care s-au trezit cu cativa ani mai inainte, si-au pierdut rabdarea si n-au mai vrut sa stie de nimeni si nimic si si-au vazut de viata cum au invatat de mici copii.
   Poate ca trebuie sa dam acest test al rabdarii, sau, poate ca ceva nu este in ordine cu noi, cu alegerile noastre.
 In launtrul nostru, acel glas  tainic ne tot invata si ne tot indeamna catre lumina. Cine are urechi sa auda si intelepciune sa le asculte si sa le urmeze, va fi un om binecuvantat…chiar daca azi, toti se feresc sa vorveasca de asta .
     
 Pentru ca societatea umana sa evolueze in bine , trebuie ca fiecare om in parte sa evolueze caci cu totii suntem un tot si formam aceasta lume.  
 Omul, in marea sa majoritate nu s-a trezit si nu vrea sa asculte de ascensionare si evolutie sau,  nu ii pasa de aceste amanunte. Nu ii pasa prea tare mici de el , si nici de ce va fi sau de cel de alaturi de el. Multi au decazut crunt.

  Raul din “curtea” noastra trebuie stopat pentru a nu ne mai face noua viata grea si urata si pentru a nu mai deranja si alte lumi. Ni s-a transmis clar acest lucru. Daca noua ca oameni nu ne pasa de casa noastra pamantul, si de raul cu care deranjam si alte lumi…acele alte lumi avansate, doresc sa traiasca in liniste pace si armonie.
 Daca nu facem ceva sa ne schimbam comportamentul, sa terminam cu toate energiile negative, sa ingrijim planeta si sa  o vindecam, s-ar putea ca intr-o zi , cei ce ne-au avertizat, sa-si piarda rabdarea cu nepasarea noastra inconstienta.

Timpul este aproape ! Alegeti si voi  sa mergeti catre lumina divina. Alegeti sa traiti ca un inger pentru a va bucura de iubirea Divina!  Nu ratati acest moment , caci va veni o clipa , cand va fi poate prea tarziu.
Noua era a inceput deja. Este important ca vechea lume sa fie constienta, ca sa o poata trai. Fiti intelepti! 

Namaste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu