Ințelegeți bine ce vor să spună Maeștrii






  Sunt multe carti si invataturi pentru a te putea orienta si pentru a gasi calea ta de evolutie catre ascensiune. Nu este greu  deloc  sa evoluezi, trebuie doar sa vrei  sa te descoperi pe tine insati, sa vrei sa faci ceva cu tine , cu mintea ta, sa nu iti mai placa de tine asa cum esti in prezent, sa vrei sa stii mai multe, sa devii iarasi si sa fii acel “cineva” pe care Dumnezeu l-a creat. Spiritul are nevoie de dumnezeire.
   Multi, odata plecati pe aceasta cale, se sperie si abandoneaza repede. Ori nu inteleg ce scriu Maestrii in acele carti , ori au impresia si considera ca timpul trece si nu se schimba nimic in viata lor, ca poate e prea greu si complicat, iar promisiunile scrise de  Maestri sunt vorbe in vant.
  Un Maestru va va spune ca suferinta si durerea sunt ceea ce determina o fiinta sa inceapa si sa finalizeze Procesul de Ascensiune.  Maestrii va vor spune de asemesea, ca aceasta durere si suferinta sunt doar temporare, pana ajungeti la starea de vindecare launtrica, in care depasiti toate astea.

  Voi trebuie sa stiti si sa intelegeti ca, timpul necesar pentru a ajunge la aceasta stare este, in totalitate, sub controlul vostru.  Ar fi bine sa constientizezi ca trebuie sa cam lasi plansul si suspinatul si sa te apuci de treaba sa faci in asa fel sa nu mai fii un nenorocit al acestei lumi. Nu iti va da nimeni nimic, poate un alt sut undeva ca incurci lumea, sau deranjezi, asa ca fa bine si ridica-te de jos si fa in asa fel incat sa iti schimbi perceptia fata de viata.
  
  Abia pentru cei care au depasit  nivelul 4,0 -4,5 D al constiintei , abia aceia vor incepe si  vor putea simti,  BUCURIA FIINTEI si GRATIA DIVINA.  Abia aceia  vor incepe sa aiba intelegerea necesara pentru a putea incepe sa inteleaga cu adevarat ce vor sa spuna Maestrii in acele carti.  Fiintele care nu au ajuns inca la aceasta stare de depasire in evolutia sufletului  lor, trec printr-o multime de dureri  fizice si emotionale care apar in viata lor si parca uneori, asa de nicaieri, iar altii se simt neobisnuit de obositi.
  Trebuie sa stiti si sa nu tratati cu indiferenta faptul ca, acele  fiintele care astazi controleaza si manipuleaza pe altii  si/sau  care vibreaza la o frecventa joasa, NU vor mai avea loc in aceasta Noua Frecventa a Pamantului.
 Trebuie sa stiti ca lucrurile si schimbarile NU se vor intampla peste noapte. Ele se vor petrece insa si va veni  o zi cand va veti da seama de marea schimbare.
 Daca esti capabil de schimbari majore in viata ta, fa-o, nu te lasa dus de mizeria acestei lumi, pentru ca timpul trece, si nu vei sti mare lucru. Suntem in ascensiune, deci mare grija in fiecare zi. Trebuie sa fii atent la tine, la tot ce faci si ce gandesti.
Sunteti divini, vi s-a mai spus acest lucru de mii de ori, deci parti din Dumnezeu.
Cand Dumnezeu lasa totul la indemana, normal ar fi ca omul sa puna mana sa proceseze totul , sa faca totul corect.
 Trebuie sa stiti , sa intelegeti, ca un Maestru nu poate decat sa iti indice o cale, sa iti atraga atentia asupra unor obstacole sau  capcane pe care s-ar putea sa le intalnesti in calea ta. El nu are cum sa-ti traseze tie  sau altcuiva un drum clar, caci fiecare are propria sa cale care nu se potriveste altcuiva. In scrierile lor, ei au povestit despre drumul si calea urmata de ei, pentru a fi pilda , clauza si ajutor celor ce vin din urma.

 Fiti intelepti in alegerile voastre si nu renuntati la greu. Nu va ingraditi sufletul si nu renuntati la sansa voastra de nemurire , de iesire din roata incarnarilor. Acum aveti sansa de a dobandi nemurirea. Cine are credinta, va razbi. Fiti intelepti.
Si asa este








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu