Cum pot sa ma transform




Nimic mai simplu!  
Deschide ochii si la propriu si la figurat. Analizeaza-te pe tine din toate punctele de vedere. Daca ai sentimentul ca nu te prea placi, si ai vrea sa faci ceva schimbari cu tine si comportamentul tau, sigur, esti pe drumul cel bun.
  Foarte putini oameni inteleg si incep sa gandeasca , sa isi puna intrebari in afara problemelor de zi cu zi.
  Foarte multi s-au trezit si au plecat pe "carare" la drum, dar, putini sunt cei care au pastrat “cararea” – ceilalti ori au abandonat dezamagiti de falsele promisiuni, ori din proasta gandire si intelegere au ratacit “cararea” si s-au pierdut pe drum.
 Foarte putini sunt cei care incearca sa se educe singuri si vor sa fie tot mai buni ca oameni, tot mai curati la suflet, sa atinga perfectiunea.
Foarte putini sunt cei care tin cont de glasul tainc pe care il aud si de invataturile pe care el le transmite.
Ridicati-va constiinta si veti fi in stare sa vedeti frumusete in toate si in fiecare. Invatati-va sa exprimati aceasta frumusete si armonie in tot ce ganditi, spuneti sau faceti.
Autodisciplina este necesara, fara aceasta autodisciplina nu poti sa ai rezultate pozitive.
Sa va cunoasteti si sa va acceptati asa cum sunteti ! Priviti adevarul in fata.  Daca nu stii cine esti, nu poti avea un viitor minunat asa cum vrea sufletul tau. Veti ajunge la finalul vietii fara a fi trait cu adevarat.
   Acest lucru va va indemna sa faceti alte alegeri  iar  viata voastra,  va avea alt curs. Pas cu pas  veti intra pe fagasul pe care il doriti, care va va face sa fiti fericiti si impacati. Veti descoperi la voi calitati  care veti constata ca sunt apreciate si dorite de cei din jurul vostru. Cand te vei iubi si aprecia pe tine insati, o vor face automat si cei din jurul tau.
   Indiferent de ce simți, aveți calități frumoase . Cu răbdare și o inimă deschisă, aceste daruri izvorăsc în conștiința voastră. Faceți tot posibilul să nu vă judecați.
Gasiti si alegeti  calea catre libertatea voastra , catre libertatea spiritului vostru.
  Aveti insa grija, sa nu confundati libertatea spiritului cu incalcarea legilor Divine.   
  Fiti liberi , fiti voi insiva fara a face rau cuiva , fara a deranja pe cineva. Gasiti frumusetea din voi.
    Voi ce alegere faceti?

Namaste


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu