Crede în succes și vei avea parte de el!




   Multi dintre voi, care s-au trezit si au pornit pe cararea trezirii spirituale si a ascensiunii, si-au pierdut rabdarea si au renuntat la sperantele si visele pe care si le-au facut.
  Daca in anii care au trecut , nu au reusit sa vada nimic concret in viata lor, sau li s-a parut ca o prea mare schimbare nu se petrece, au renuntat si s-au intors la vechile obiceiuri si credinte , la vechiul drum.
   Oare chiar va mai puteti bucura de viata la fel ca inainte? Acum cand stiti si ati inteles ca viata poate avea si alta fata ?  
  Chiar aveti inima impacata ca totul este asa cum vrea sufletul vostru, sau pur si simplu ignorati orice sentiment va trimite in inima?
   Daca iti pierzi speranta, e ca si cum ai comite o crima! De ce o crima?... pentru ca ignori semnalele sufletului si te abandonezi pe tine insati lasandu-ti sufletul sterp.  Firul vietii tale e fara sens si fara tinta. Syfletul tau nu mai poate sa-si urmeze scopul propus si inima e goala si pustie. Tu insati, simti ca nu mai ai bucuria de a trai cu adevarat, chiar daca incerci sa “te imbeti cu apa rece”, si te minti ca totul e bine si asa cum trebuie.
  Chiar doresti sa ajungi in acest stadiu al trairii tale? Si de ce?  pentru ca ai obosit asteptand?  Nu cumva tocmai dai testul rabdarii?
Tot ce este frumos si minunat se obtine cu multa munca si rabdare. Nu renunta la tine si la sufletul tau omule, asa de simplu si asa de repede. El este valoarea si puterea ta, chiar daca nu esti inca constient de asta.
   Daca lumea in care traiesti nu s-a schimbat inca, este pentru ca inca nu toti oamenii au puterea sa se trezeasca si inca nu s-a atins masa critica a numarului lor.
  Daca cei din jur netreziti, iti fac prin orice mijloc viata un iad, este pentru ca ei nu inteleg. Nu te cobora la nivelul lor si nu renunta!
  Daca ai muncit sa realizezi ceva si ai avut parte de un esec, nu te descuraja! Reia pas cu pas ce ai dorit sa faci, si fii atent la fiecare detaliu. Cu siguranta este undeva o eroare pe parcurs de care la timpul respectiv  nu ai observat sau nu ai tinut cont. Fii atent la fiecare semn pe care il primesti ( si nu ma refer la multimea de superstitii )
   Daca stelarii nu coboara sa faca nu stiu ce minuni si ordine pe pamant, nu inseamna ca ei au renuntat la a ajuta omenirea cumva.  Sunt unii, si destul de multi, care au impresia ca o sa ajungem undeva cu planeta, sau ca in curand o sa vedeti schimbari pe planeta in bine. Nu este deloc asa, schimbari vor fi cand omul o sa invete sa se schimbe in bine, deci pana atunci , nu renuntati, aveti grija de voi si invatati calea evolutiei intr-o turma neevoluata mental.
  Daca sufletul tau s-a trezit si doreste ca tu sa faci ceva pentru binele tau sau al intregului, al omenirii, de ce sa renunti sa faci ceea ce Dumnezeu te chiama sa faci?
  
  Se pot spune multe despre credinta in succesul vostru in viata dar , important este drumul catre lumina , catre ascensiune despre care nimeni si nicaieri nu vorbeste deschis si direct.
 Crede in succesul tau , al amenirii, in schimbare, intr-o lume frumoasa si mergi pe drumul catre lumina schimband in bine, zi de zi, cate ceva in tine si vei avea parte de reusita!
 Nu va lasati intimidati si descurajati de nimeni si nimic din jurul vostru…caci sumt multi cei care nu doresc reusita voastra.

Sunteti mai puternici decat va inchipuiti! 
Nu renuntati !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu