Priveste si accepta adevarul




   Nu va mai  pierdeti  vremea si energia in lucruri efemere si de nimic. 
  Nu mai acuza  mereu pe altii de imprejurile si conditiile in care te afli. Totul  se afla in mainile tale. Tu esti cel care face alegerile in numele tau si pentru viata ta.
  Nu mai tot considera ca urgia care s-a abatut asupra lumii este doar pedeapsa lui Dumnezeu!
  Nu mai acuza  pe extraterestri  ca ar da foc lumii cu armele lor sofisticate!
 Nu mai cauta un vinovat in afara ta!  Esti la fel de vinovat pentru ceea ce se petrece ca oricare altcineva.  Suntem cu totii un Intreg … Suntem lumea acestei planete.
     Cauta mai bine cu toata fiinta ta calea catre lumina!  DORESTE-TI   LUMINA ! Doreste-L pe Dumnezeu.  Doreste sa fii iar un inger, asa cum te-a creat Dumnezeu. Nu-ti fie teama ca te vei rataci in hatisurile lumii , caci vei gasi cu siguranta ceea ce cauti.  Vei fi calauzit !   Este deajuns sa-ti doresti cu toata inima ta, si calea ti se va dezvalui.
   Atunci cand esti dezorientat  si necajit , si nu stii nici incotro sa te uiti macar , opreste-te si  fa liniste in tine , in mintea ta. Relaxeaza-te putin.. Pacea care se va lasa in tine , va deschide usi  nebanuite de tine.  Lasa lucrurile sa se desfasoare si sa decurga  liber si natural, fara vreun  efort din partea ta.  Daca ti se intampla sa nu intelegi clar drumul catre care esti purtat , ai sa vezi  ca pe acea carare  pe care ai luat-o gresit , vei avea tot felul de piedici si semne care sa te atentioneze.
   Mergi cu hotarare si incredere si fii atent la ceia ce intalneti in drumul tau. Fii prezent  in ACUM, nu cu mintea aiurea.  Nu se poate sa te pierzi , caci nu vei fi lasat singur.
       Treziti-va  oameni  buni si ganditi si discerneti, ascultati….priviti adevarul , alegeti sa credeti in Dumnezeu …doriti-va LUMINA !  sau … veti  ramane  prizonieri  ai acestui  IAD  si in lumea spiritului, nauci  si nestiind de voi veacuri  la rand.  
  Treziti-va  acum cat mai aveti un trup in viata si alegeti calea iubirii.
Priveste si accepta adevarul  !
Fii intelept in alegerea ta!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu