Paradisul din Rai


Acesta e numele blogului unde am inceput sa public si sa daruiesc din lumina care imi calauzeste mie viata. Pentru ca am avut curajul sa scriu si sa spun adevaruri deranjante care aveau  rolul de a trezi omul pentru a-si cere dreptul si locul in lume, mi s-a interzis publicarea pe pagina de  Faceboook.

 DAR! Jocul sa terminat! interludiul se termină și va trebui să vă confruntați cu demonii voștri personali, pentru ai stăpâni și pentru a putea vedea fiecare in parte , în mod clar, crearea planurilor dumnezeiești. Popoarele intrateranilor si lumile galactice  vor veni pentru a ajuta la crearea noului Pământ . Ei se  îndreaptă către noi .  Vă întreb astăzi în aceste vremuri de mari schimbări, ce faceti pentru a schimba cursul vietii voastre?  Ce faceti pentru a aduce viata voastra si lumea intreaga in Raiul promis omului?

  Ai ieșit din tunelul întunericului în Lumină, gândește-te și acționează pozitiv și ajută să aduci un nou mod de viață în ființă. Trecutul nu mai poate să vă afecteze viitorul, să faceți totul pozitiv și să ajutați pe Mama Pământ, care se ridică și ea. Toate sufletele au un instinct înnăscut de a evolua și de a căuta subconștient drumul spre casă. Cu toate acestea, după cum știți doar printr-o conștiință limitată, nu puteți să știți exact ce căutați. Pentru a fi indrumați si călăuziți, sunteti ajutați de ingeri si de Dumnezeu prin glasul tainic care vă sopteste in ureche. Nu ignorați , nu alungați …ascultați cu luare-aminte. Va veni timpul cand iubirea va triumfa si pamantul va fi un Rai. De ce sa fii alungat din acest Paradis fiindcă ai nesocotit si ai intros spatele invătăturii primite de la ingeri?
 Adevărul nu este un secret chiar dacă unii se vor îndoi de adevăr, căci multi  sunteți motivați să vă întoarceți la Lumină și tot ce înseamnă ea. Energia Iubirii în Dumnezeire este atît de puternică, dar atît de doritoare și de neuitat, că sufletele de la acel nivel trăiesc în extaz perpetuu. Cuvintele sunt insuficiente pentru a descrie o astfel de fericire care este atemporală.

   Ce va ramane din acesta lume ?

                                                                                            Nu conteaza. Totul e doar un fum.
   Clăditi Raiul pas cu pas , prin alegerile voastre. Sunteti mai puternici decat vă imaginati. Nu vă lăsati îngenunchiati . Totdeauna, înaintea răsăritului , întunericul pare cel mai întunecat, iar timpul trece tot mai iute. Meritati fericirea.

Si asa este


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu