GLASUL TAINIC - Minunea se petrece!



       “Invata-ne pe noi Doamne,  indreptarile tale…”   cam asa suna un verset pe care il auziti cantat pe la biserica.
  
   Ma intreb eu, de ce oare oamenii se chinuie sa mearga la biserica si totusi  ei nu dau ascultare glasului tainic pe care il aud in launtrul lor? De ce va feriti si faceti totul sa nu il mai auziti oameni buni? Dece nesocotiti  ce va soptesc ingeriii in urechi?  Va este teama ca veti fi considerati nebuni si schizofrenici?
Traim vremuri deosebite si minunate. Omul cu suflet ales, bun si bland, chiar va mosteni pamantul!
 Nu toti au darul de a auzi, caci ani si ani la rand, pe nestiute, s-a facut totul pentru ca omul sa fie schilodit si mutilat  trupeste sa nu mai poata auzi, sau indobitocit ca sa nu ia in seama ce aude.
 Voi cei care auziti  acel glas tainic in voi, acea soapta a ingerilor, nu faceti gresala sa o ignorati sau sa faceti totul sa nu o mai auziti. Nu intoarceti spatele caci asa, in felul asta, Dumnezeu ne invata indreptarile sale.
  Se intampla o minune in viata si cu viata vostra ! Nu o alungati, caci sunteti cei binecuvantati!  Nu sunteti nebuni si nici diavol nu este glasul din voi. Puteti sa cantariti daca ce auziti va indeamna la rau si va creaza discomfort si frica sau simtiti  bucuria divina revarsandu-se in voi.
Acordeaza-te  in liniste si pace, sa auzi vocea calma si blanda din tine si sa intelegi invatatura din ele.
Fii intelept , gandeste , cantareste si nu intoarce spatele divinitatii.
Minunea se petrece in ochii nostri!

Namaste







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu