Evoluția ta





    Asta este marea alegere pe care noi ca oameni, o avem in fața noastră, in acest timp. 
  Dacă ar fi să privim la clepsidra timpului, am ajuns deja la ultimile fire se nisip.  In curând Dumnezeu va pune punct, si doar cei pregătiți si evoluați vor putea să meargă mai departe. Restul, nu vor putea suporta energiile inalte care vor coborâ in valuri tot mai dese si chiar dacă să zicem ar suporta , nu ar avea putința de a ințelege.  Pămantul va ajunge in dimensiunea 5. 
  In acest moment, nu există mulți oameni care ar fi în măsură să spună dacă conștiința lor s-a schimbat marcant  în ultimii ani.
  Doar o schimbare radicală a comportamentului uman, o transformare drastică a gandirii si faptelor, cu atingerea masei critice numerice, ne mai poate scapa. 
  Transformarea în conștiința umană este planul de acțiune al marii schimbari ... este defapt, singurul plan de acțiune, care ne va scoate din tiparele noastre distructive și intrarea într-o stare de colaborare sănătoasă între noi și cu ecosistemul nostru. 
 Dacă nu ne schimbăm ….vom continua să ucidem, să consumăm și să distrugem ca o grămadă de automate fără minte până când totul este mort.
 Va avea loc o revoluție a omului, abia atunci cand oamenii au realizat colectiv, că este în interesul lor să faca schimbarea. Acest lucru necesita insa un nivel de înțelepciune și înțelegere pe care majoritatea oamenilor nu îl posedă în prezent ; acum ei  sunt ușor de manipulat .
  Imi pare rau ca uneori, pentru anumite subiecte, nu am cuvinte frumoase si inăltatoare.  Pe net circula multe articole in care omul este periat si ridicat in slavă că sta perfect in ceea ce priveste evolutia sa. Erau doar indemnuri binevoitoare pentru oameni. Nu este deloc asa, este o minciună crasă. Dacă ăsta ar fi adevarul, lumea ar fi deja transformată in acest moment si am merge deja spre bine, spre  o societate perfectă. N-ar mai fi conflicte de nici un fel, ucideri …etc, pacea ar domni.  Lucrurile dincontră , se năruie incontinuu si ne indreptăm catre un haos total. Tot ce nu corespunde noii lumi, noii dimensiuni, este sortit pieirii.
    Dacă nu există schimbări în conștiința umană acum, ne vom distruge pe noi înșine și poate și planeta….sau ...mai stii? ….poate că Dumnezeu va ajunge  si va lua hotărârea să trimita cate un inger la spatele fiecărui om si să stea cu nuiaua la fundul lui, până ce tot omul va invăta si va face ce trebuie, daca de vorba buna nu vrea..     
  Evoluția sau moartea: este singura noastră alegere acum.
 Există motive, să credem că este posibil să ne abatem de la traiectoria dezastruoasă din acest moment.  Am putea trece testul încă. Avem puterea asta. Să nu ne jucăm cu viata si cu viitorul nostru. Este in puterea ta sa te schimbi omule, caci esti plamadit si rupt din si de, acelasi Dumnezeu. 

Fii increzator in tine 
Si asa este






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu