Telul final este perfectiunea



Isus a spus; ...”Credinta ta trebuie sa fie puternica si neclintita. Trebuie sa fii hotarat sa rezisti, oricat de intunecata si trista ar parea ca este situatia. S-ar putea chiar sa fie nevoie sa o vezi inrautatindu-se, inainte de a se indrepta. Sa stii doar ca totul va decurge perfect, la timpul cuvenit, caci totul este in mainile lui Dumnezeu. Trebuie sa intelegi ca El este pretutindeni si in toate, ca nu exista niciun loc unde sa nu fie prezent, si ca telul final este perfectiunea.”

Lăsati pacea  care intrece orice inchipuire să vă cuprindă si să vă umple sufletele, căci dacă sunteti impăcati inlăuntrul vostru, reflectati pacea in afară, si toti cei din jurul vostru vor simti această pace. 

Două persoane care trăiesc în același mediu pot atrage spre ele energii foarte diferite, în funcție de convingerile lor fundamentale. Aceste diferențe le-ar putea apoi influența considerabil atât percepțiile despre „realitate” (și ceea ce consideră ele a fi posibil), cât și ceea ce ar putea să realizeze de fapt în cadrul acelor „realități” percepute.

   Evenimentele sau situațiile exterioare nu sunt la fel de importante ca alegerile interioare pe care le facem… Poziția lor este că alegerile pe care le facem cu privire la diversele provocări ale vieții ne vor modela nivelurile cele mai profunde ale conștiinței, iar aceste atribute interioare vor determina locul unde vom ajunge.
   Cu alte cuvinte, alegerile noastre în legătură cu viața proprie actuală ne vor influența direct calitatea experienței, precum și ocaziile ce ne vor fi oferite.  
   Din această perspectivă, viața noastră modernă împreună cu incertitudinea și haosul aferente ne oferă o ocazie favorabilă fără precedent de a ne mișca ascendent în conștiință într-un ritm foarte rapid.    
  Renuntati la expresiile consacrate in curentul New Age. Dacă nu le experimentezi mai intai să le intelegi , sunt vorbărie goală  care nu ajută la ridicarea constiintei. Vorbiti, după ce experimentati si intelegeti.
  Nici sedintele cu insertie de energie nu ajută la ridicarea constiintei…poate doar la relaxare si odihnă si implicit la o stare energetică si sanătate mai intărite.
  Ca sa poti să-ti ridici constiinta , trebuie ca tu  să fii cu ochii pe tine insăti” sa nu gandesti, să nu vorbesti si să nu faci absolut nimic fără ca tu să nu fii constient , prezent in acel timp si acel moment cu tine….să fii in ACUM cum se spune.
  Pe langă asta, fiti recunoscator lui Dumnezeu pentru tot si toate cate le trăiti căci toate isi au rostul in viata voastră.
  Fiti buni si blanzi cu voi si unii cu altii. Toleranti.  Fiti deschisi si către univers si nu mai sustineti că nu există alte lumi, că doar vedeti cu ochii vostri pe cer, că Dumnezeu a creat si alte planete , nu numai pămantul. Va veni o zi cand ne vom cunoaste cu ei la dorinta lui Dumnezeu. De ce să fii  refractar si incapatanat? Cu ce te ajuta ca-ti “bagi capul in nisip”?....  findca nu vrei sa stii si sa accepti?  

Dumnezeu iti ofera toate sansele ca tu omule sa te ridici. Trebuie doar sa asculti.

“Credinta ta trebuie sa fie puternica si neclintita. Trebuie sa intelegi ca El este pretutindeni si in toate, ca nu exista niciun loc unde sa nu fie prezent, si ca telul final este perfectiunea ta.”

Pace si armonie 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu