Iesiti din tiparele lasate de milenii


  

   In acest moment omenirea cade in gol, se tot prabuseste.
  Treziti-va oameni buni si iesiti din tiparele lasate de milenii, caci dovada este in fata voastra;  NIMIC  bun nu s-a petrecut! 

   Lumea e cu fiecare zi tot mai stramba si mai nedreapta cu vietile noastre. Este clar  ca ceva este gresit in gandirea si abordarea noastra.
   Oamenii nici nu mai cer binecuvantarea lui Dumnezeu , nici nu se mai gandesc la EL  atunci cand vor sa faca ceva. Traiesc cu sentimentul ca sunt invincibili si ca puterea este doar in mana lor.  Pun totul pe seama intamplarii.  Se lasa condusi ori de capii bisericii (care numai razboaie , inchizitie si dezbinare au sadit in lume) , de politicieni  (care din totdeauna au promis si si-au vazut de propriul interes care le umplea buzunarul), sau de orgolii (care l-au facut totdeauna pe om sa piarda averi, iubiri si chiar vieti).
    Cu totii se trezesc la sfarsitul vietii pustii si goi, caci Dumnezeu nu se afla in inima lor. Cand  traiesti  fara iubire dupa tipare  deja stiute si umbli pe carari batute de altii inaintea ta milenii la rand , NU poti ajunge decat la acelasi final!
      
   Treziti-va si priviti in voi , in inima voastra...simtiti!  
    
Cateva cuvinte spuse asa cum va pricepeti voi, cu vorbele voastre, sunt mai de pret  si AUZITE de Dumnezeu ! caci in acele momente chiar vorbeste sufletul tau !  Legatura lui cu Dumnezeu se va face simtita instant  iar tu poti sa simti cum ti se umple inima de liniste, pace si bine. Iti vei da seama ca ai gasit acea stare pe care  ai cautat-o toata viata.! ....nestiind  si neantelegand, ce anume iti doresti si ce iti lipseste.   
   Roaga ingerii si pe Dumnezeu sa te calauzeasca sa gasesti calea catre ACASA. Nu  rataci  pe carari  pustii! care te duc catre pierzanie. Nici un preot nu are puterea de a te ajuta sa refaci acesta legatura cu Dumnezeu. Tu trebuie, doar sa-ti doresti, cu toata inima ta.
   Incercati cat nu e inca prea tarziu. Este in puterea fiecaruia. Sunteti mai puternici decat vi se spune si decat vi se pare  chiar voua insiva. Nu va subestimati. Indrazniti.

Namaste
  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu