“Oile” aleg prost, apoi stau si varsa lacrimi amare in fata icoanelor





Psalmul 23 - ’’Domnul este Păstorul meu, nu voi duce lipsă de nimic….
  Da, “nu voi duce lipsa de nimic”, numai ca omul, care s-a coborat la rang de animal numai el stie de ce, el, adica “oaia” din turma, a devenit cam lup in blana de oaie in zilele noastre.  A uitat de toata buna crestere, de rusine, de bun-simt, de inima, de iubire , de mila, de oaia care se crede  in fata icoanei din biserica (daca ajunge pe acolo), de ingeri si de Dumnezeu.
  Dincolo de zidurile minții, dincolo de programele informationale inoculate de intunecati, dincolo de lumea hada pe care a creat-o in jurul sau, omul singur isi ridica alte ziduri si limitari. Nimic din tot ce-l inconjoara nu mai poarta pecetea luminii. Cine are ochi, sa vada!
  A venit Iisus, cu o noua invatatura pentru om, menita sa  ne scoată in lumina sa scapam de roata incarnarilor,…. si a venit si  Mohamed, ca sa-i scoata pe cei din zona lui din starea de sclavie, …. si a venit si Gandhi, … si s-a vorbit si de Mandela …. si au fost muuuulte alte semne si intamplari divine . Toate, au fost momente cosmice de gratie divina pe care Dumnezeu le-a daruit omului, dar de care el, nu a tinut cont si a trait  alegand mai departe si tanjind catre materie si pamant , decat catre Cer si spirit.
 Nu este deloc usor pentru o entitate venita din planurile divine  inalte sa se intrupeze in materie, in lumea controlata de rasa intunericului. Oricat de frumoasa si usoara  i-ar fi viata aici pe pamant, inima lui,  sufletul lui, ar trai o continua durere. Oricat de frumos si innaltator este sa ajuti si sa te daruiesti si sa fii in slujba altora, undeva in adancul tau , simti ca nu esti printre ai tai , ACASA. Se  simte cumplit de tare , oricat ai dori sa ignori acest fapt, iar acest sentiment se amplifica atunci cand, iti dai seama ca truda  si daruirea ta sunt in van, ba mai mult ajungi de esti hulit si batjocorit.
  La fiecare moment de rascruce al istoriei umanitatii, rasa intunecata care  are fraiele acestei planete, a asmuțit oamenii pentru a caror eliberare, entitatile evoluate au coborît. Oile au ales prost de fiecare data, apoi stau si varsa lacrimi amare in fata icoanelor sau in templele cultui lor. 
  Dumnezeu  a daruit oportunitatea de a cunoaste, de a invata ce este bine petru om, iar el, omul, a umilit si a omorat  invatatorii trimisi.

Ce anume mai are curajul sa ceara  acum  si ce mai doreste omul de la Dumnezeu?????

I s-a dat IAR posibilitatea omului sa asculte in mintea lui glasul ingerilor si sa invete , sa se poata ridica din tarana . Ce face omul ????  IGNORA  soapta si nu vrea sa asculte… asculta tot de cel intunecat.
Asta se numeste intr-un singur fel;  LEPADARE  DE  DUMNEZEU!  

Cine vrea sa urmeze calea catre Lumina si Dumnezeu, are posibilitatea de a alege , cat nu e prea tarziu inca. Cine a ales sa mearga in “turma” , …ar fi bine sa vada in turma cui se afla si incotro se indreapta.

Fiti binecuvantati orice veti alege


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu