Nelinistea si framantarea lumii de acum


 
Multe suflete simt o agitatie si le este frica de ceea ce simt, pentru ca este ceva nou, ceva necunoscut si neobisnuit, si incearca sa se departeze de tot si toate. 
  Se simt de parca le-ar veni sa bage si capul in nisip cum se spune, numai sa scape. 
   Nu aveti unde fugi! 
 Dumnezeu si lumina iubirii care se revarsa, este pretutindeni. 
  Nimic nu va putea sa impiedice aceasta revarsare de bucurie si iubire.
   Oare starea  de bucurie,  pe care toti , de la biserica pana la politicieni si conducatori,  incearca sa ne-o stinga si sa ne-o reprime , este oare unul din adevarurile  ascunse ale  lumii noastre ?

  Daca  traiul  in BUCURIE , iti aduce conexiunea cu Divinitatea, o viata tot mai buna  si fericita,  pace si armonie, sincronicitati  si minuni in viata ta , daruri Divine  ..... 
              ...  DE CE ?  ....
  De ce , ai urma aceleasi dogme care  te tin doar in geunuchi, umil si te fac sa te simti nefericit, caci ti se tot repeta ca esti nascut din pacat si  tot pacatos ai sa si mori ???
   De ce sa nu traiesti in bucurie, pace si iubire si astfel sa-ti castigi viata vesnica si sa “mosteniti pamantul”  asa cum  a spus si Isus?

Daca RECUNOSTINTA  fata de Dumnezeu iti adunce  o viata si mai buna si fericita, daruindu-ti mai mult decat ai nevoie? ....
   ...  DE CE ?  ....
De ce nu  ai  face acest lucru inloc sa consideri ca Dumnezeu este  rau si te pedepseste asa cum ti se tot repeta la nesfarsit? 

 Ganditi .... Reflectati la aceste idei.  Nu indemn pe nimeni la nimic anume.  Nu trasez o cale cuiva. Sunt ganduri  si framantari , prin care am trecut eu insami, candva, demult.  Nu se poate trai fara bucurii, fara iubire , fara acea conexiune cu Divinitatea, fara un drum frumos al vietii. Ar fi o viata traita in deriva, fara intelepciune si care nu se poate termina decat prost. Va sosi o zi cand veti trage linie si veti ajunge la concluzia ca ati trait degeaba, ca nu aveti ce numara pentru voi, ca nu aveti nimic frumos cu care sa va inconjurati, sau la care sa va duca amintirile voastre.
    Ganditi .... Reflectati la aceste idei. Destinul este in mana voastra.

Fiti voi insiva iubire si lumina






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu