DESTINUL NOSTRU (II) – PACTUL



Opusul  ingnorantei  este  Cunoasterea Spirituala, Cunoasterea Universala care  inseamna putere, intelepciune, adevar, energie pozitiva, lumina si iubire.
Universul este vast si plin de fiinte binevoitoare, intelepte. Exista deasemenea si intunericul, cu fiinte care traiesc si se hranesc din aceste energii,  energii negative,  energie grea, opusul luminii.
Prin urmare, formele de inteligenta din univers sunt si ele foarte diferite si doar un orgoliu si o prostie fara margini  pot sa-i faca pe oameni sa gandeasca faptul ca sunt singuri intr-un univers cu adevarat gigantic.
Chiar daca nu se spune adevarul oamenilor, el iese incet, incet la lumina.
LEGEA  GALACTICA spune  că – “dezvoltarea oricărei  rase de popoare nu poate fi afectată  si nu se poate interveni în niciun fel, decât dacă ființele în sine invită în mod specific  alte ființe să participe  pe  deplin la afacerile  sau evoluția lor.”
In istoria secreta a lumii este consemnat si se spune ca;  “Locuitorii pamantului  erau inițial de sânge sirian. Confiscarea sistemului solar de către rasa șopârlelor din  Orion a fost un act ilegal. Astfel, pentru a rămâne pe Pamant, pentru a avea o prezență legală și corectă în sistem, a fost necesară  o invitație din partea majorității populației de pe Pământ.
Fără invitația corespunzătoare, Curtea Galactică ar putea găsi Imperiul șopârlă prezent ilegal în sistemul solar și să trimită o forță de gardieni,  pentru a-și încheia forțat prezența aici. Dacă o invitație din partea populației majore sau a reprezentantului acesteia ar fi si ar exista , rasa șopârlelor  ar putea rămâne. Chiar și regele sirian ar trebui să renunțe la orice drepturi anterioare de dezvoltare si ajutor. Asadar, a  fost necesar un tratat care  să invite rasa șopârle,  sa le ofere si legalitate aici pe Pamant..

La 20 februarie 1954  - președintele  Americii , Dwight David Eisenhower ,  ACCEPTA  acest pact.
 Pactul este cunoscut sub numele de Tratat bilateral.
Are un impact inegalabil asupra treburilor globului.
În numele planetei Pământ, președintele Statelor Unite, incontestabil cel mai puternic om în afacerile mondiale, a adresat o invitație pentru șopârle, să participe la dezvoltarea lumii  noastre!!! In schimbul tehnologiei avansate, aveau voie sa ia oameni si sa faca experiente pe ei.
………..20 februarie 1954 -  președintele american, Dwight David Eisenhower……...
Din acea dată , Imperiul șopârlă este prezent  LEGAL pe Pământ!


Fie ca ne place, sau nu, acesta pare a fi adevarul. Area 51, una dintre cele mai secrete baze, situata langa lacul sarat Groom Lake, din comitatul Nye, statul Nevada,  este prima dovada, de care a auzit toata lumea. Costructia a inceput din anii '40, iar din 1954 din momentul semnarii tratatului , activitatea este foarte intensa pe toate domeniile. Aceasta nu este singura baza. ... Incet , incet, omenirea  a ajuns dominata de aceasta putere din umbra, … care din acea data poate sa spuna ca se afla LEGAL pe Pamant , pentru a se putea implica in conducerea sa , asupra populatiei  INGNORANTE  si neevoluate a acestei planete. 
Cum au condus lumea ?, … se poate vedea clar,  unde s-a ajuns astazi. Conduc cu o mana forte si tin strans latul omului ingnorant  care a devenit in prostia sa tot mai inapoiat,  mai docil si bolnav....Au puterea de a domina mintea umana... si alte dovezi, se pot vedea si gasi la tot pasul , daca VREI sa vezi .

SINGURA  NOASTRA  SANSA ,  este evolutia spirituala, deschiderea inimii , unirea noastra, traiul in iubire si armonie , la o vibratie cat mai ridicata, pentru ca ei sa nu se mai poata hrani cu energia noastra negativa si sa nu se mai poata apropia de noi. Doar asa ne putem apara , doar  asa  NU putem fi dominati  de ei si , doar asa putem intelege si vedea ce se afla in jurul nostru. Gradul de dezvoltare a constiintei atrage dupa sine dezvoltarea formei sau , altfel spus, a carcasei materiale (trupul) care permite evolutia ulterioara a constiintei tot mai sus.
Despre cei care sunt intelepti ai Pamantului , se spune ca au cerut deja ajutor Divinitatii  si Federatiei Galactice pentru a fi reparata aceasta mare gresala, aceasta mare inselatorie care a fost infaptuita prin semnarea acestui pact galactic de un singur inconstient si un ignorant uman ajuns in functie de conducere (tot cu implicarea rasei reptilelor) .  
Ni s-au  transmis  de catre stelari,  zeci si sute de invataturi si sfaturi de urmat pentru a ne ajuta, pentru a ne trezi la realitate.
Altfel spus si descris ceea ce este, cu alti termeni ; acum are loc marea batalie dintre bine si rau,  lumina si intuneric , inger si demon. Batalia se duce in fiecare suflet in parte, si pentru fiecare suflet in parte, caci asa cum spunea un trezit spiritual al acestui pamant romanesc, Arsenie Boca;  “Hidra" se afla peste tot , infiltrata peste tot. De voi, de alegerea voastra, depinde sa o zmulgeti”
Din ignoranta si orogoliul unui singur om, intreaga planeta le-a fost oferita si le-am dat legalitate galactica aici pe Pamant!  Mai apoi, cu totii am fost pacaliti  si ne-am dat singuri, puterea si libertatea, linistea , bucuria , pacea , armonia, intelegerea, eternitatea divina. Intunericul s-a astenut peste mintea tuturor, si asa am uitat incet de noi si de Dumnezeu.


Va rog sa ma iertati ca va aduc vesti atat de amare , urate si pesimiste dar,  este vremea ca lumea sa afle adevaruri dure,  pentru a lasa deoparte prejudecatile si tiparele dupa care au trait atata vreme.  Nu mai sustineti ca parintii vostri au trait frumos  si tot asa vreti si voi  sa urmati traditiile.  Traditiile in mare parte cat si invataturile pe care Isus le-a lasat omului si pe care le-ati invatat de mici ,  au fost intentionat schimbate,  pentru ca voi sa nu va dati seama cui va inchinati , cum va rugati , pentru a ramane VESNIC  ROBI si sa traiti in frica!!!  
Chiar daca voi nu intelegeti si nu realizati, si nu puteti vedea, … sa stiti ca se dau lupte intre lumina si intuneric, pentru fiecare suflet in parte.
Ingerii  lupta pentru voi, pentru sufletul vostru, cu  cei  intunecati!
 Creatorul Suprem  v-a dat si voua o putere noua ; v-a dat posibilitatea  sa invatati din soapta ingerilor pe care o auziti in gand . Nu-i intoarceti spatele  facandu-va ca nu auziti si nu o ignorati total , caci asta inseamna alegerea pe care o faceti constient si inseamna  ca ve-ti fi PIERDUTI pe vecie.
Dumnezeu  este hotarat sa ne ajute . Va trimite intr-o buna zi , ingerii sai galactici, sa restabileasca ordinea pe Pamant si in sistemul nostru solar si omul va trai apoi, nu dupa  vreo religie, ci dupa insasi,  LEGEA DIVINA cea adevarata.
Nu te pierde omule!
 Nu renunta la tine si sufletul tau din indiferenta si din ingnoranta ta de azi!
Chiar daca nu ma crezi pe mine, deschide-ti inima si traieste in iubire si armonie;  ca sa te ajuti  pe tine;  ca sa ajuti Ingerii care lupta pentru tine; ca sa ajuti si intreaga omenire.
Fii intelept



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu