E ridicol de simplu !




Acum 2000 de ani, marea majoritate a omenirii era rudimentara, avea un mare grad de inapoiere in gandire, si Isus, a explicat si a invatat oamenii o metoda simpla de a iesi din robie,  care sa poata fi asimilata si aplicata inca de la acea vreme. Astazi, chiar daca s-a dezvoltat tehnologia, lumea in mare parte  a ramas la acelasi stadiu de intelegere spirituala, ba are parte de un real regres, caci insasi tehnologia cea noua, “jucaria” cea noua, l-a facut dependent fara sa-si dea seama; l-a facut docil si scultator si omul si-a pus singur latul de gat. I-a sucit mintile in asa hal , ca nu mai are deja puterea si intelepciunea sa gandeasca la nimic. Executa mecanic tot ce i se spune sa faca, CREDE mecanic tot ce i se spune chiar daca numai pentru o fractiune de secunda ii da prin minte ca e mintit. Teama care i s-a bagat in minte si i s-a insuflat in subconstient, este atat de mare incat este paralizat si respinge propriile simtiri, propriile sentimente, cele cateva ganduri bune ramase. 

Si astazi se procedeaza la fel ca si acum 2000 de ani; tot ce este contra opiniei si liniei directoare a celor care conduc din umbra intreaga omenire, este inlaturat, blamat , batjocorit si la nevoie eliminat.

TREZITI-VA OAMENI BUNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu de pomana se tot striga in toate partile de zeci de ani, sa va treziti sa ganditi sa iubiti! Ascultati-va inima, sentimetele!  IUBIREA, ESTE SINGURA MODALITATE DE IESIRE DIN ROBIA VOASTRA!  Nu va indepartati, nu va dezbinati si mai mult cu fiecare zi. Doar uniti puteti invinge voi. Ei, intunecatii, doar dezbinandu-va , va pot conduce!

Daca filtrezi totul prin minte, iar emotiile tale prin stomac, inainte de toate vei fi foarte inclinat sa te temi, iar teama te blocheaza. Teama inseamna; “Wau, Voi face ce mi se spune! Ma voi supune!”  si asta iti va furniza orice motiv ai dori ca sa NU actionezi, findca creierul iti pune intrebarea; ”Care vor fi consecintele pentru mine , daca fac asta? “

Mai exista insa un alt loc al perceptiei, al conectarii perceptuale, aici in piept, cheakra inimii .   Este o stiinta acceptata oficial, se stie ~ ca noi traim intr-o banda ingusta de frecvente, cea a spectrului vizibil, care este atat de minuscula incat este aproape ridicol, iar spectrul vizibil este singura banda de frecvente in care putem vedea, findca intreaga lume vizibila , este inclusa in acesta banda minuscula, iar dicolo de ea se afla INFINITUL, infinitul constiintei, al realitatii, dar,  noi suntem blocati in acest unic canal. Creierul este conectat la acest canal, si percepe totul numai prin cele cinci simturi, iar cele cinci simturi sunt conectate la acest canal. Deci, daca te bazezi numai pe simturi, acest canal este tot ceea ce vei percepe vreodata si numai din el vei obtine ideia ta de realitate inconjuratoare….intocmai cum te-ai conecta la un post de radio, vei auzi doar ce emite acel post.
Acesta a fost jocul, asa actioneaza cultul ,  findca totul este de natura psihologica, si anume, Ei (intunericul) au manipulat  oamenii ca sa perceapa lumea numai prin cele cinci simturi ceea ce inseamna, in esenta numai creierul,  si sa ne rezumam numai la acesta banda ingusta de frecventa. 
Apoi au controlat informatia pe care am primit-o pe acea frecventa. Asta inseamna controlul MassMedia, controlul educatiei care inseamna defapt indoctrinare,.... s.a.m.d. Ne-au izolat in aceasta banda ingusta si apoi au programat acea constiinta izolata cum sa se perceapa realitatea. Asta este lumea umana azi. Din cauza acestei perceptii programate, marea majoritate din oameni  sunt atat de previzibili…. ~ oamenii de tip “ENTER” ~ chiar daca au ca popoare  culturi  diferite,  in anumite situatii , vezi ca reactioneaza la fel, de parca ar avea un program clar si unic .
Dar, acest punct de aici din piept,  este un punct vortex de lumina, ~orientalii ii spun cheakra ~  aceasta este ADEVARATA POARTA SPIRITUALA, poarta spre inima spirituala spre Divinitate. Are o influienta asupra inimii fizice, dar, aceasta este adevarata inima.  Cunoasteti legatura pe care oamenii o fac intre inima si iubire. Iubirea nu vine de la inima fizica ci provine din inima spirituala, din acel vortex de lumina. 
Ce este iubirea ?
Oamenii cred ca iubirea este; “Oh, te iubesc draga mea!”… da, acela este un nivel al ei, dar iubirea e mai presus de asta.  Iubirea va face intotdeauna ceea ce stie ca este CORECT indiferent de consecinte, pe care nici macar nu le ia in seama. Sa iei in considerare consecintele, ar insemna sa accepti sa nu faci ceea ce stii ca este corect.   
Iubirea e conexiunea inimii care te poarta in afara acestei realitati dictate de cele cinci simturi, unde poti accesa alte nivele ale perceptiei, care iti ofera o intelegere mult mai profunda a realitatii pe care o experimentezi. Cand te bazezi numai pe cele cinci simturi, te afli numai in aceasta lume limitata si ii apartii. Cand actionezi din acest punct vortex, te afli fizic in aceasta lume, dar actionezi intr-o lume mult mai extinsa din punct de vedere al realitatii pe care o percepi.
Atunci cand oamenii trec prin acest proces de dechidere a inimii, dintr-o data  privesc aceeasi lume pe care o percepeau anterior, care arata total diferit… iti vine sa-ti pui intrebarea; “E oare  aceeasi lume in care ma aflam anterior ??? cum de nu am vazut tot ce se petrece??? ”
Findca perceptia ta, perspectiva ta asupra lumii s-a extins, acum privesti dincolo de ceea ce privesti defapt.

Cand iti deschizi inima nu mai e vorba de iubire in sensul in care oamenii o percep de regula, findca iubirea a fost descrisa numai in acest mod. De fapt folosesti expresia “iubire neconditionata” ca sa te apropii macar de ideia in sine.  Vei analiza o situatie si vei spune; “Ce cred eu  ca asa este corect aici?”… si apoi o faci.
Nu exista; “Oh, dar care ar fi consecintele pentru mine?” deoarece , ca sa pui acea intrebare, ar insemna sa accepti sa nu faci ce stii ca este corect, iar iubirea adevarata n-ar face asa ceva.

Sa faci ceea ce stii ca e corect, nu e chiar atat de greu pe cat crezi. Sa-ti faci griji pentru consecinte este ceea ce ne incarcereaza, CEEA CE NE INROBESTE . Intunericul asta doreste , sa te temi de consecinte si sa nu actionezi sa nu faci ceea ce stii ca este corect. Dar, daca o faci pur si simplu, iti dai seama de fapt, ca n-a fost atat de greu pe cat ti-ai inchipuit din teama. Ceea ce obtii este o satisfactie incredibila si respect de sine pentru ca tu esti cel ce-si hotaraste viata, relitatea si actiunile tale si nu permiti cuiva sa-ti dicteze tie viata in locul tau.

Daca analizam situatia cu care ne confruntam acum, azi,  inima nu se va intreba; “ Care ar fi consecintele pentru mine?” ci va spune; “ Stiu eu ce ar trebui sa fac?”… si o face.
Si azi ca si in trecut, ne confruntam cu acesta situatie incurcata ~ avem la dispozitie aceasta optiune. O  putem folosi  pentru a nu lasa ca  vietile noastre sa fie distruse. Pentru binele vietii tale si al sufletului tau, deschideti inima si lasa iubirea sa se reverse, pentru a putea sa intelegi ce vezi in jurul tau, pentru a primi intelepciunea Divina. Acelasi lucru ii invata acum 2000 de ani  si Isus pe oameni, sa-si deschida inima, sa traiasca frumos, sa fie blanzi corecti si plini de iubire si intelegere, si mai ales sa creada cu adevarat in Dumnezeu si puterea divina. Daca ai sa vrei sa simti si tu in inima ta cum se umple cu  iubirea Divina si apoi sa vezi cum incet , incet si pas cu pas  viata ta se schimba in bine ….. POTI SA O FACI !
 E ridicol de simplu !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu