Nu există întâmplare (IV)



“Află că nu există întâmplare!
Totul este în realitate o misterioasă necesitate pentru
Cel care a atins Regatul fără Nume [
starea de eliberare spirituală]. Totul apare ca o uriaşă pânză ţesută, în care fiecare fir [aspect] se împleteşte în permanenţă şi e în strânsă legătură cu celelalte fire [aspecte] care alcătuiesc realitatea. Vibraţia este omniprezentă. Nimic nu este static.”


Mesajul Pergamentului, transmis peste mii de ani, este clar si acum  ca si atunci, partea este in TOT si Totul este in parte. Plastic vorbind, daca apasam cu degetul o parte a Universului, atunci in mod sigur se va ridica ceva  intr-o alta  parte a sa, aparent fara nici o legatura cu prima. Aceasta este o trasatura fundamentala a universului, de a reactiona prin sincronicitati. Situatii si aspecte  aparent disparate sunt adunate impreuna si facute sa functioneze intr-un mod misterios, dar totusi perfect coerent si plin de inteles pentru cel ce le pricepe sensul.

De aceea , orice actiune a noastra indreptata fie catre o fiinta sau fie catre un lucru, se intoarce inapoi la noi,  ca reactie  a universului . Ceea ce daruiesti , aceea primesti chiar si mai mult. Ceea  ce gandesti si creezi , acelasi lucru  iti trimite universul inapoi.
Totdeauna in preajma noastra vor veni fiinte si intamplari, aidoma noua sau exact ce anume este atras energetic pentru experienta sufletului. 
Nimic nu este intamplate sau intamplator, absolut nimic , la fel cum  nimic nu este static. 
Nimic nu este static, totul se transforma si nu ramane mereu la fel, evolueaza. Nu are sens sa tot privesti in trecut sa traiesti in trecut, caci cu fiecare clipa esti altcineva , ceilalti devin altcineva. Drumul se asterne totdeauna in fata ta.

Invata sa fii, ceea ce vrei sa primesti de la viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu