Iubirea infinită (II)



“Cea mai importantă energie care vine din Dumnezeu Tatăl este iubirea. Ea este infinită,
Reprezintă elementul unificator şi totodată ne arată piscul Suprem care guvernează lumile.

Iubirea este nodul Gordian al omenirii. Putem spune ca este “boala” societatii moderne, care parca face totul pentru a o evita complet. Ne-am indepartat atat de mult de aceasta energie primordiala, am ridiculizat pe cei care o au ca pe niste ciumati, am considerat-o un handicap sau o slabiciune a omului care o simte,  incat adeseori nici nu o mai recunoastem cand se manifesta cu putere. Toate dramele vietii noastre , izvorasc de aici. Aceasta lipsa cauzeaza raul si apare astfel un fel de cerc vicios pe care omul modern , nu stie cum sa-l rezolve. Aceasta lipsa provoaca totodata suferinta morala si adanceste  sentimentul de vinovatie, deoarece omul nu mai spera sa fie iertat. Oamenii , tot mai multi, tind insa sa trateze suferinta si culpabilitatile pe care le au, ca pe ceva exterior lor, ca un mecanism care ar trebui sa se repare singur de la sine. Dau bani grei pe la psihologi sau chiar ajung in depresii pe la psihiatri, nestiind cum sa rezolve  golul si pustiul ce-l  simt in lautrul lor. In realitate, totul se petrece chiar in noi insine, dar , adevaratul test  il constituie insa problema ego-ului nostru.
Compasiunea este o alta fateta a iubirii. Ea poate fi resimtita mai mult daca si noi la randul nostru am dat dovada de iertare fata de ceilalti.
Cum stii ca Dumnezeu ti-a oferit compasiunea si iertarea Lui?  Iti dai seama usor , caci vezi cum depasesti starea de chin launtric care te  macina pana atunci si cum sufletul tau se simte implinit si impacat.

Intelegeti si iertati pe ceilalti  care v-au gresit, daruiti compasiune. Toate se vor intoarce la voi inmiit.
Iertati-va si pe voi si fiti la fel de intelegatori  si pentru voi , caci ieri,  nu aveati intelepciunea de azi. Trebuie sa intelegeti si sa retineti, faptul cel mai important,  ca nu evoluezi prin chin, ci prin iubire.
Iubirea va ajuta sa fiti uniti, buni si blanzi.
Iubirea va ajuta sa aveti o viata minunata si fericita .
Iubirea, bucuria, fericirea este sentimentul care te inunda si prin care Dumnezeu te lasa sa-i simti prezenta in inima ta.   Bunatatea  Sa nu are limite.
Iubirea este cea care te ajuta sa evoluezi si-ti inalta sufletul .
Iubirea te poarta doar cate lumina Divina caci, energia iubirii  lui Dumnezeu care patrunde totul, este infinita.
Iubirea  guverneaza lumile si intreaga creatie a lui Dumnezeu.

Sa il  imploram pe Dumnezeu sa isi reverse mereu gratia si compasiunea nesfarsite asupra noastra, sa ne lumineze constiinta pentru a trece dincolo de zidul teribil al intunericului acestei lumi.
Fiti intelepti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu