NU ești singur în aceste momente.



S-ar putea să simți că ai fost uitat sau poate rătăcit... NU!  Toată Slava Cerului  vă privește , vă incurajează si vă transmit energie.
Chiar daca intelegeti  si vedeti  destul de clar că situația va deveni mult mai gravă decât acum, mult mai profundă și mai intensă,  nu lăsati frica să vă invadeze inima.  Mulți sunt supărați și se tem de acest lucru, întrucât nu simt că fac față foarte bine ACUM, și să nu mai vorbim când se înrăutățește .  
  Acestea sunt cuvinte puternice!.... pentru că, cu adevărat  ne  aflăm într-o situație care nu poate fi ... “ măturată sub covor”. 
Schimbarea a început , nu va dispărea , si în cele din urmă , nimic nu o să mai revină la “normalul” de dinainte. Ceea ce știai ca normal nu se va mai întoarce niciodată. Nu se mai poate.
Ca să creați schimbările și transformările necesare în lume și în realitatea voastră, este nevoie să înțelegeți cu claritate și o minte expansionată ce se întâmplă.    Când vă priviți realitatea și lumea din jurul vostru prin inima  plină de compasiune,  echilibru și iubire, ….lumea din jurul vostru va începe să-și dezvăluie adevărul. Veti intelege că aceste evenimente crează schimbări spirituale majore pe Pământ și în întregul Univers al Creatorului.
Lumea se schimbă și se transformă în jurul vostru atunci când decideți în ce alegeți să credeți și să creați.
Mulți își recunosc ascensiunea spirituală, măiestrirea, trezirea la iubire și la adevărul Creatorului ca având loc doar în ființa lor fizică. Ei cred că realitatea lor exterioară, acțiunile, experiențele și circumstanțele lumești nu au nimic de-a face cu trezirea lor spirituală.
Mulți văd realitatea fizică ca pe o greutate prin care trebuie să treacă și o distragere de la adevărata lor pasiune de a-și evolua calea ascensiunii.

Corelația dintre realitatea fizică și transformările spirituale care au loc în fiecare ființă nu a fost încă pe deplin înțeleasă ca adevărată și importantă de către mulți. Până și provocările și situațiile de peste tot din lume nu reprezintă altceva decât o schimbare spirituală colectivă care are loc și desfășurarea unui plan divin.

Acum, mulți oameni cred că anumite situații din lume li se întâmplă și că ei nu pot face nimic.
Când ești expus la ceva care îți „rănește” ființa… Adu-ți aminte de IUBIRE.
Când te simți pierdut, singur și în frică ... Amintiți-vă de IUBIRE.
Când spiritul tău se simte atât de epuizat de atacul minciunilor care te înconjoară ... Adu-ți aminte de IUBIRE.
 Când îți amintești DE IUBIRE în tot ceea ce faci ... Zilele tale se vor simți mai ușor.
Pentru că faceți acest lucru, vă permiteți să vă conectați la energie superioară care vă poate încuraja și ridica.
Este momentul să înțelegeți că totul are un scop și servește ascensiunii TUTUROR. Fiecare persoană are oportunitatea de a co-crea ceea ce dorește pentru ea însăși și pentru lume. Gândurile și acțiunile voastre au puterea să creeze trezire, transformare pozitivă și o mai puternică manifestare a iubirii pentru voi înșivă și pentru toți.

Este momentul să faceți o schimbare în ființa și în mintea voastră și să vă deschideți pe deplin unei mai mari prezențe a Creatorului în ființa și în viața voastră.
  Fii totdeauna recunoscător că ti-a fost dat să cunosti adevărul. Acum este momentul pentru transformare și revelarea adevărului.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu