Fericirea eternă (V)




  
Tu, cea care încânţi spiritele celor trei lumi! Ascultă ceea ce îţi spun acum:  proiectează conştiinţa ta în Piscul Suprem al Regatului şi vei obţine [astfel] lumina Fericirii eterne.
Aceste cinci metode sunt pentru evoluţia fiecărui suflet Din Regat.”


Prin  aceasta metoda, ni se spune ca practicantul devine capabil sa-si creasca nivelul de constiinta chiar daca inainte de proiectia constiintei in Piscul Suprem al Regatului, era cu o constiinta inferioara.  Aceasta metoda permite sa se faca salturi gigantice de evolutie culminand  cu eliberarea spirituala suprema. Piscul Suprem al Regatului este considerat  a fi “inima lui Dumnezeu” care  aduce fiintei  “lumina fericirii eterne”.

In pergamentul scris acum multe mii de ani de maestrul Padmashambhava  se specifica faptul ca aceste 5 tehnici  reprezinta tot atatea  modalitati foarte eficace de evolutie spiritual individuala si ca ele  ar trebui  aduse la cunostinta oricarei fapturi interesate sa le descifreze si sa evolueze. 
Oricum ar fi , cunoasterea acestui text spiritual stravechi , ce reprezinta  o adevarata bijuterie a intelepciunii, este in masura sa ne ghideze  pasii spre o viziune mult mai ampla si mai matura  asupra vietii pe care  o traim.

Amintiti-va permanent ca sunteti un spirit cu chip de om,  sunteti un spirit inaltat , un sfant in trup de om. Sunteti o scanteie divina a Luminii Creatorului, sunteti Lumina cu chip de om. De ce sa nu va doriti pentru sufletul vostru  fericirea?  De ce sa nu incercati macar sa atingeti unul din aceste puncte ale pergamentului?  Daca altii dinaintea noastra au putut, noi cu ce suntem mai prejos ? De ce suntem creduli si ne lasam convinsi  ca doar altii au avut si au legatura cu Dumnezeu  …sau ca doar unii au voie sa se adreseze lui Dumnezeu ?   De ce sa credeti ca sunteti murdari si pacatosi inca din nastere, nedemni de lumina divina asa cum vi se tot spune la biserica ?...doar pentru ca asa vor sa spuna si sa sustina unii?

Aveti dreptul la lumina , la fericire , la zambet , la o viata minunata, la armonie, la belsug si pace , la respect …  
Nu va lasati calcata in picioare flacara sufletului  vostru !
Nu va lasati umiliti, batjocoriti, nedreptatiti!
 Nu mai dati nimanui, dreptul asupra voastra !
Nu mai lasati pe altii sa va conduca viata asa cum le convine lor!
Fiti fericiti! Gasiti grauntele de frumos si bucurie in tot ce va inconjoara. Faceti haz de necaz daca altfel nu puteti porni la drum. Starea de bucurie te ajuta sa vezi lumea si viata cu alti ochi , sa intelegi altfel lucrurile din jur. E ca si la radio, ca si cum tu ai accesa  alte posturi, posturi  la care se spune ce iti place si tie. Auzi alte vorbe, simti alte sentimente.
Poti daca chiar iti doresti caci esti calauzit de ingeri.
Poti daca vrei cu adevarat!  Crede in tine !

Respecta sufletul din tine caci este cea mai de pret avere a ta… SINGURA  cu care ramai in veci.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu