Omul, incotro ?


Ingerii spun; “…Ai o mare raspundere in mainile tale pentru ca Dumnezeu revarsa asupra ta toate darurile Sale care sunt desavarsite. Pasii tai au fost fixati pe cararea care duce spre Noua Era si inaintezi mereu spre ea, invatand zi de zi si devenind pas cu pas, o parte din ea. Nu mai poti sa te ascuzi cand nu faci ceea ce ar trebui sa faci, spunand ca n-ai stiut, sau ca nu ti-ai dat seama, caci esti raspunzator ..….”

 Deci au spus clar , ca NIMENI nu mai poate spune ca nu  stie adevarul.  Adevărul în această lume este și a fost mereu luptat cu înverșunare, după care este negociat și, în sfârșit, după mult timp, toată lumea se preface că este normal.
Astazi, doar putini oameni au inteles. Putini sunt oamenii care cosidera ca normalitatea umana se afla in armonie si iubire. Majoritatea lumii se comporta ca si cum simte nevoia de putere dominatoare , de  durere  si  traiul in lipsa iubirii. Exista si un paradox; este o mare masa de oameni  care spun ca sunt in stare de orice sacrificiu pentru iubirea lor adevarata dar,  prin tot ceea ce fac nu fac  decat sa indeparteze iubirea, s-o omoare, sa-si faca rau lor personal aducand in viata lor stari otravitoare pentru sufletul lor.
De asemenea , sunt multi cei care tanjesc dupa iubire dar alunga tot si toate din jur- sunt bolnavi de lipsa iubirii si nu-si dau seama ce se petrece cu ei. Au devenit rai si irascibili, neampacati cu nimic.
De asemenea sunt o multime care vorbesc in batjocura despre acest sentiment, iubirea, sau ca despre o boala  o slabiciune a omului. Analizati starea voastra interioara si incercati sa vedeti ce fel de suflet sunteti , ce va doriti de la viata.
Lasati orgoliile si mandriile. Lasati judecatile si iertati. Pretuiti si respectati  deopotriva un barbat si o femeie caci sufletul tuturor a fost creat de Dumnezeu la fel, arata la fel , difera doar forma trupului.- diferenta a creat-o in mintea omului DOAR biserica, in ochii lui Dumnezeu sunteti egali.  Recunoasteti si primiti iubirea in inima voastra , in viata voastra caci doar ea salveaza lumea si aceasta planeta. Iubirea , laudele si recunostinta deschid larg portile inimii pentru ca lumina Divina sa se reverse in viata voastra.
Indiferent carei categorii de oameni apartineti, indiferent carui nivel de constiinta va incadrati, lasati iubirea sa intre in inima voastra, traiti cu ea si lasati inima sa va ghideze. Cei care nu vor sa renunte la analiza mintii lor, sau la orgolii  si mandrii, s-ar putea sa vina o zi cand “socotelile” lor nu se vor mai potrivi cu lumea asta, si atunci va fi cam tarziu.


 Poti sa faci din ziua de azi tot ce doresti. Trebuie sa ai credinta ca poti s-o faci si ca o vei face.
Cert este că lumea se schimba şi cu siguranţa nu va mai arăta aşa cum suntem acum obişnuiţi.  Cine vrea, puteţi sa dormiţi liniştiţi in continuare si sa nu luati nimic in seama din tot ceea ce se petrece in jurul vostru!  Guvernanţii veghează la interesele lor, iar voi fiţi mulţumiţi când îi vedeţi pe ei îndestulaţi şi fericiţi!  Dumnezeu să vă aibă în pază şi să vă apere de hienele acestui început de mileniu!
Vor avea la dispoziţie destule mijloace să ne ţină în frâu, să ne controleze numărul, diminuându-l, sau sporindu-l, în funcţie de interesele lor.
Nesiguranţa, teama voit indusa, frica pentru viaţa proprie, dar şi pentru a celor apropiaţi şi dragi, generarea celei mai profunde crize alimentare pe care a cunoscut-o vreodată omenirea, reprezinta impulsul de declanşare a celei mai mari migraţii, fără precedent în istoria omenirii, migraţie care a început deja şi care justifică impunerea unei noi ordini sociale, economice şi de putere mondiale. Prin tot ce face , omul, de pe orice meridian, din orice tara ar fi,  nu face decat sa implineasca planurile intunericului si in felul acesta sa-si puna singur latul de gat , sa accepte noua forma de  sclavie …docil si ascultator. In nestiinta sa, cu o constiinta mica , fara intelepciunea si puterea de a intelege, omul de pretutindeni accepta  totul  si CREDE cand i se spune ca este spre binele lui, orice masura luata…..
Dacă vă aşteptaţi încă la unitate şi solidaritate din partea structurilor politice, strategice şi economice euro-atlantice, înseamnă că visaţi în continuare. Toate , nu reprezintă şi nu vor reprezenta decât simple utopii, îmbrăcate frumos de cei care şi-au promovat interesele prin intermediul lor.

Dragii mei , sa nu uitati nici o clipa ca Dumnezeu PERMITE  sa fie toate cate sunt , pana in ceasul al 12-lea,  pana ” cutitul va ajunge la os” ,  si pana ce omul se va TREZI odata, si va deschide ochii…. de nevoie daca nu de buna-voie!
  Niciodată , nimic  nu se întâmplă fără un motiv întemeiat și chiar întâmplările care par să nu aibă niciun beneficiu imediat pentru dvs. pot provoca un lanț de evenimente care să obțină ceva care este necesar pentru a vă menține mai departe în direcția corectă.
Pentru multe suflete, viața poate să nu pară să aibă vreun scop real, dar realizați că, chiar și așa numitele experiențe negative sunt planificate și, de obicei, din motive karmice.
FII PREGĂTIT!  Toate semnele sunt si duc intracolo, chiar dacă tu nu o vezi , o simti și dacă nu o trăiești. Nimic nu va schimba asta, nimic din ce se va întâmpla pe pământ. Este iremediabil, irevocabil și este ACUM.
Nu-ti ramane decat sa mergi in calea iubirii. De tine depinde cat de anevoios iti va fi drumul, sau cat de lesne. Deschide ochii si priveste Lumina si  Adevarul!  Ai aceasta putere in tine omule! Esti mai puternic decat iti dai seama. Nu te abandona, nu renunta la viata minunata pe care iti este atat de usor sa o creezi in jurul tau, sa o traiesti. 
Deschide ochii , priveste catre Lumina si accepta darurile lui Dumnezeu!.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu