Expansiune


   Sunteți într-o mare aventură și singurele limite pe care le aveți sunt cele pe care le-ați pus voi înșivă. Aruncati o privire mai profundă la lucrurile care vă provoacă acum și vedeți dacă răspunsurile pe care le căutați, într-adevăr vor avea grijă de ele însele atunci când le lăsați să meargă și să nu mai încercați să forțați să se întâmple lucrurile. Ar putea fi faptul că faceți un munte din ceva care într-adevăr nu este important sau că vă așteptați ca alții să vadă același nivel de importanță pe care îl vdeti voi. Indiferent de provocare, este cu adevărat ceva pentru tine , ceva care are de-a face cu tine.

   Nu va mai opuneti și urmați ceea ce va face sa va simtiti bine. Dacă nu se simte bine, cautati, caci există ceva care să te învețe. Imaginați-vă lucrurile pentru dvs. și apoi continuați. Este bine ca fiecare dintre voi să vă concentrați asupra călătoriei voastre și să permiteți altora să-și facă munca, oricare ar fi sau ar putea să se arate. Nu vă îngrijorați de ceilalți  acum, deoarece se creează o mulțime de drame inutile care vă țin  din viața, va tin calea și taie recompensele voastre.

Gândiți-vă astăzi: Aveți încredere că orice este posibil și că sunteți pe calea cea bună de oportunități abundente și rămâneți în armonie cu gândurile, sentimentele și dorințele voastre.


Asa si este


Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu