Co-creatie


Tu devii maestru  in a intelege puterea si magia in procesul de creatie , pe masura ce jucati fiecare, acest joc al vieții. În timp ce înveți să ai încredere în puterea ordinii și calendarului divin al creației și propria ta intuiție cu privire la momentul în care să acționezi, când să aștepți și când să abandonezi, vei descoperi că viața devine mai ușoară.
Totul începe cu transformarea gândurilor și convingerilor neconsolidate și a încrederii , știind că sunteți vrednici de a primi. Universul conspiră cu tine pentru a-ți crea visele. Depinde de tine să permiți și să înveți să mergi cu fluxul. Fiți atenți la sincronicitate, deoarece aici este locul unde destinul se ridică pentru a vă întâlni și credeți că sinele vostru superior va sustine, deoarece acestea sunt momentele în care lucrurile se desfășoară perfect pe baza mentalității celor patru corpuri.

Gândul pentru ziua de azi: Aveti incredere în procesul creativ și permiteți  destinului să se desfășoare pentru dvs. Ați câștigat claritatea în înțelegerea că Spiritul are multe căi de a răspunde la cererile voastre, iar această cunoaștere aduce cu el înțelepciunea și magia co-creației în forma cea mai frumoasă.


Asa si este


Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu