Înţelepciune


   Acum este momentul să începeți să vă trăiți viața în termenii voștri. Ascultați-vă propria inimă și continuați prin a vă elibera de gandirea si așteptările altor oameni , care nu sunt ale voastre. 
    Un pic de diplomație poate fi solicitat pentru a ajuta si pe alții să vă vadă perspectiva, dar, în cele din urmă, aceasta este chemarea, calea și alegerile voastre.
   Stabiliți limite clare și sănătoase pentru a vă asigura că aveți ceea ce este necesar pentru a face ceea ce trebuie să faceți. 
   Eliberați-vă de tot ceea ce nu mai aveți nevoie și porniți-vă viața.      Spuneți larevedere  sentimentelor, relațiilor, situațiilor și provocărilor care nu mai aparțin în viața voastră și lăsați-le să plece.    Este timpul să realizați noul lucru și să permiteți succesului, prosperității și iubirii să fie forța dominantă în viața voastră de acum încolo.

   Gândul pentru ziua de azi: Fie ca esența prosperității să fie ghidul tău pe măsură ce începi să îți dai seama de rezultatele concrete ale manifestării și să te aliniezi cu energia succesului și a abundenței.


Asa si este

Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu