Iluminări


   Înțelepciunea voastră interioară vă spune că există mai multe întâmplări decât întâlnește si vede ochiul vostru și că atunci când permiteți apariția înțelegerilor, veți descoperi că știți ce măsuri trebuie să luati  si  ce să faceți  în continuare.  
  S-ar putea să nu ți se dezvăluie toate deodată, dar ai încredere că incertitudinea care te-a deranjat, va dispărea pe măsură ce progresezi.  
  Nu mai așteptați semne puternice care să vă spună pe ce cale să mergeți  și   aveți încredere că calea cea bună va fi luminată pe măsură ce faceți fiecare pas următor.
   Nostalgia este dulce și adesea declanșează amintiri ale trecutului care par a fi vremuri de aur, dar recunoasteti  că nu este întotdeauna așa cum a fost. Utilizați bucuria pe care o aveți pentru aceste amintiri , pentru a vă construi   o atitudine mai bună azi și mâine… in fiecare zi. Cu blândețe și iubire să traiti si să vă călăuziti singuri, să vă îndrumați mergând înainte într-o manieră tot mai bună.

 Gândul de azi: Întrebări este bine să-ți  pui !  Nu vă opriți aici, continuați să vă permiteți și să aveți încredere, că o cale diferită și mai înplinită, cu claritate și intenție, va fi dezvăluită pentru tine.

Asa si este


Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu