Claritate


Construiți o fundație solidă și urmăriți-vă, deoarece eforturile dvs. dau naștere la ceea ce ați ales. Sunteți arhitecți ai viselor și obiectivelor dvs. și incercand sa le faceti reale si tangibile , veti realiza ca este mult mai ușor atunci când vedeți imaginea in ansamblu și vedeti  importanța de a lucra împreună ca o echipă pentru un scop comun. De cele mai multe ori acest  lucru este ratat , deoarece oamenii sunt atât de ocupați având grijă de "mine" sau de ceea ce este în jur pentru "mine" încât  uitați că împreună sunteți mai puternici.
Lasați-vă timp pentru a obține o claritate pe o scară mai mare, mai ales dacă constatăți că lucrurile au fost într-un fel special si provocator.  Există un motiv și, uneori, pur și simplu nu sunteți conștienți de efectele acțiunilor dvs. Stați un timp pentru a vă găsi centrul, pentru a va regrupa gândurile și sentimentele și pentru a avea încredere că legile universale funcționează prin intermediul vostru. Evident, vezi adevărul, acesta fiind un timp de claritate și o înțelegere mai bună.

Gândiți-vă astăzi: Întoarceți-vă pentru un moment și regroupați-vă, retrageți-vă și reînnoiți angajamentul și obțineți o perspectivă mai clară asupra procesului vieții voastre.


Asa si este


Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu