IDEI si SOLUTII....SCHIMBARE

 


In fiecare zi fiti atenti daca ideile care va vin sunt bune. Aveti grija sa fie o idee care sa va aduca o solutie, o rezolvare buna la ceea ce aveti voi in fata voastra. Nu intodeauna solutia gasita poate fi buna.Totul se vede in timp. Daca astazi ideea care va venit poate fi foarte buna,maine ea nu mai poate fi asa daca gasiti alta, sau in timp ea devine o idee nu tocmai potrivita gasita de voi in acest moment al timpului de acum. Fiecare idee este buna, atunci cand vine in mintea omului,ea este potrivita la momentul acum. In timp poate ramane asa, sau nu.Ea este solutia momentului acum. 

  In lumea asta trebuie sa fiti deschisi la noi moduri de a fi, de a fiinta ca Om. Trebuie sa va creati alta viata mai frumoasa, alta atitudine fata de cea stiuta de zi cu zi. In cetati sa mai functionati pe pilot automat.
  Fiecare fiinta trebuie sa isi gaseasca un drum frumos, o manifestare frumoasa a sufletului sau ,care de multe ori este destul de chinuit in  aceasta lume, care are o manifestare urata de cele mai multe ori.
  Puneti dragoste si intelegere pe drumul vietii, puneti tot ce detine inima voastra bun in ea. 
  Manifestati-va in cel mai frumos mod cu putinta ca oameni, iubiti totul, creati frumos, fiti buni cu semenii vostri. 
  Cand curge doar iubire prin voi, curge energia lui Dumnezeu, a Ingerilor vostrii pazitori. 
  Dati exemple tuturor prin ceea ce faceti, ceea ce ganditi. 
  Frumusetea nu se gaseste la orice om, nu frumusetea fizica, ci cea sufleteasca. 
  Daca deveniti constienti ca trebuie sa presarati doar flori pe drumul vietii, deveniti frumosi, aveti ce darui din sufletul vostru celor care va ies in cale, asa va modelati in oameni plini de daruri. Aceste daruri sunt nepretuite , atat pentru voi cat si pentru cei din jurul vostru.

Fiti in pace si lumina 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu