Transformare


   Acesta este un moment de acțiune și transformare a spiritului,  iar dacă ați făcut acești pași, ați ascultat îndrumarea și ați avut încredere în ei, veți vedea că aceste rezultate se manifestă rapid. Dacă nu vedeți ceea ce doriți să manifestați, priviți-vă gândurile și sentimentele puțin mai îndeaproape și lăsați-vă spiritul vostru să vă inspire pașii de acțiune.
  Uită-te cu atenție și vezi diferitele căi înaintea ta. Credeți că următorul pas va fi dezvăluit și că toate informațiile necesare pentru a vă ajuta să vă ghideze vor fi acolo. Priviți în jur și aveți încredere în înțelepciunea voastră interioară, îndrumarea voastră interioară, cunoașterea voastră și veți vedea planurile voastre desfășurându-vă înaintea voastră, exact cum v-ați dorit voi și spiritul vostru. Știi si crede că te poți baza pe tine.

Gândul pentru ziua de azi: Îndrăzniți să faceți lucrurile să se întâmple și să aveti vise  mari. Sunteți liberi să alegeți, liberi să vă lăsați inspirați de spiritul vostru și să transformați aceste vise în realitate.

Asa si este

Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu