Schimbare


 Ciclul vieții, al morții, al renașterii este evident în viața din jurul vostru și întrucât aceste schimbări au loc și se petrec în lumea voastră exterioară, ele sunt și etape ale manifestării fizice. 
  Nimic nu rămâne același pentru mult timp; bucurați-vă de ceea ce este și permiteți-i să   transforme lucrurile dintr-o formă sau alta și să permită schimbarea, să se întâmple .   Invățați să vă mișcați cu fluxul și să vă bucurați de starea de repaus .
  Întotdeauna amintiți-vă că aveți libertatea de a explora toate ideile dvs., indiferent de cât de sălbatice ar părea.  Fii deschis pentru oameni noi și momente de inspirație pentru a vă ajuta pe parcurs și încredere că aveți instrumentele, talentele și resursele care vă ajută să ajungeți acolo unde doriți să mergeți . Să știți că încrederea, un pic de disciplină și lucrul cu dvs.  va ajuta lucrurile să se desfășoare exact așa cum v-ați dorit , tu și Spiritul Inalt.

   Gândește-te astăzi: Ține-te de programul tău și crede  că lucrurile se desfășoară exact așa cum ar trebui și continuă să fii deschis , permițând idei și momente de inspirație care te ghidează.


Asa si este



Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu