Armonie și echilibru


  Pe măsură ce învățați să lucrați în această nouă energie, este posibil să va dati seama de necesitatea unei noi forme de echilibru care să includă doze regulate de împământare amestecate cu un pic de meditație și încredere, dar cel mai important, este că faceti pașii care va  ajuta  să creați lucrurile care sunt importante pentru dvs. în  acum.
  Fiți atenți la modul în care vă judecati, dacă nu vedeți genul de rezultate care doriti să se manifeste și doriți să vă uitați si la nivelul încrederii. Întreabă-te dacă nu cumva nu ti se implineste cererea, prin lipsa credinței în meritul tău . Dacă da, începe să transformi această credință .
Dacă totul este bine în lumea voastră, atunci sunteți deja acolo și continuați să fiți și să faceți tot ce este bun și minunat cu voi, deoarece și acest lucru vă ajută să schimbați lumea din jurul vostru.

Gândește-te astăzi: Ai încredere în arhitectura și manifestarea visurilor tale și căută  modalități care să aducă fundamentarea, învățarea, cultivarea și construirea.

Asa si este


Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu