Se întâmplă cu fiecare pas, cu fiecare zi !




  Acesta , pe care umanitatea il va trai, este un eveniment extraordinar, minunat . Tu, și tot ceea ce te înconjoară, va transformati. 

   Ceia ce manifesti, energia pe care o creezi prin gandurile, vorbele si faptele tale, te va propulsa in grupul celor asemenea  tie.  Tu trebuie doar sa alegi ceia ce vrei sa fii , ce vrei sa manifesti.
  Aceasta  transformare prin  ridicarea constiintei, este doar un pas spre o călătorie veșnică.     
  Frecvențele care se pregătesc sa vina pe pamant, v-ar fi dăunătoare fără aceste îmbunătățiri intermediare , fara o crestere considerabila a constiintei  voastre.  
  Ele pot fi   ușor de experimentat  in dragoste  și recunoștință.
  
   Îngrijorarea și confuzia și orice altă frică - da, ele sunt simptome de frică - sunt rezultatul neadaptării propriei divinități. Crezi că ești separat. Tu nu esti. Crezi că ești vinovat. Tu nu esti. Crezi că ești dincolo de iertare. Tu nu esti. Crezi că gata, pierzi barca ? Tu nu pierzi. Crezi că totul în univers este divin și binecuvântat ... cu excepția ta.  Imposibil!

   Nimic  nu te-ar putea face mai puțin decât ceea ce ești cu adevărat și ai fost întotdeauna, o creație divină. 

   O mare gresala a vietii omului,  este ca a  acceptat ideia insuflată de alții, ca el este  un  om pe care l-a  considerat  a fi “greșit”, “păcătos”,  “nevrednic” si “vinovat”.  Asta  i-a fost  inoculat omului  in minte si a  fost învățat cu atenție acest lucru, ca să creada ca este un neajutorat , ca depinde  de ceilalți ca să-l  salveze și să il țina "în linie" ca sa poata fi dominat și manipulat  cu ușurinta.

  Multi se framanta ; “ vaii,…  copiii mei, familia mea, casa mea, catelul meu, … ". Nu va mai framantati!

   Dumnezeu daruieste fiecaruia locul  pe care singur și l-a ales prin felul in care traiește.  Aceasta este o creștere universală evolutivă a conștiinței  pentru toate fiintele deodata.  
  Nimic, nimic nu este afectat in mai mare sau mai mica  masura.   Toată lumea are șansa de a fi ridicată. Toata lumea. Chiar și tu.   

  Puteți să vă îngrijorați dacă doriți. Sau puteți să alegeti sa strigati  ;  "Wheeee!" 😊 si sa multumiti lui Dumnezeu .
Alegerea  e doar a voastra.. Dar sa stiti ca se întâmplă !- pentru VOI toti, nu doar pentru tine.
Alegeti sa cresteti in constiinta!
Alegeti iubirea!
Alegeti sa mosteniti Pamantul!  caci lucrurile;  “ Se intâmpla cu fiecare pas, cu fiecare zi !.... suntem tot mai aproape!

Fiti in pace si lumina



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu