Măiestrie



   Pe măsură ce începeți să explorați viața aliniată la sinele vostru superior sau spiritual, veți descoperi că viața devine mai interesantă.   Puteți explora viața în moduri noi și forte  anterior nevăzute devin vizibile, tangibile și cunoscute. Este cam ca Alice ce cade în gaura iepurelui, cu excepția faptului că voi sunteți Alice și învățați să vedeți minunea prin ochi noi. Ca și Alice, învățați să navigați în această lume în noi moduri.
Sinele vostru superior este cel mai bun ghid al tău și cu adevărat vrea doar ceea ce este mai bine pentru tine. Spiritul vostru nu vede lucrurile dintr-o perspectivă umană, ci dintr-o perspectivă spirituală de bine și mai bună și nu dorește nimic mai mult decât să aveți mai multe experiențe minunate. Lucrați împreună și veți înțelege multe lucruri despre care ați considerat anterior că vă depășesc. Explorați-vă talentele și aptitudinile și deveniți stăpânii pe care sunteti cu adevărat.

Gândul pentru ziua de azi: Când vă aliniați cu spiritul vostru, sunteți puternici. Sunteți încrezători în abilitățile și viziunile voastre, iar alții beneficiază de stăpânirea voastră.


Asa si este



Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu